2017-18 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 17 / 18
Odpovědět
Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: OFS 2017-18

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Team Pride
zajímavě a originálně vyřešený, super :thumbup:

Printing Plates
zachovanej design z předchozích OFS PP, teď eště doladěný o barvu okraje podle druhu PP, jestli sem to správně pochopil, fajn :thumbup:

Stats Die Cut
originální provedení starejch OFS "insertů, zas něco novýho, OK ... jenom 3 verze odlišující se efektem moc nechápu ... tady bych jasně volil základní verzi neořízlou + limitovanou ořízlou třeba i stim rainbow efektem a bylo by to daleko zajímavější si myslim

Paralelky
Nový pojetí oproti předchozím ročníkům, jednoduchý, ale v rámci zachování čistýho designu OK ... Ale tady si neodpustim názor, že je to odfláklý ! Použil bych tu danou barvu daleko víc ... tzn. nejenom změnit logo klubu, ale i název klubu, jméno hrráče, logo OFS a případně obtáhnout i nějaký grrafický prvky ! Na tý bílý kartě by to vypadalo 100x líp !!!
Retro paralelky moc nechápu, radši bych při zachování 6 verzí udělal další 2 k těm klasik řadovkám v jinejch barvách a limitech než dvoje "stejný" paralelky ... ale když už, tak bych rozhodně těma barvama vzal celou grafiku těch karet včetně tý lišty se jménem, takhle se to strrašně tluče !!! fotka s barevnym pozadim, lišta v barvách klubu a k tomu lesklý červený/modrý razítko dole ... to vypadá divně !

Sergei
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sergei »

Podle mě je tahle série sen :)
Asi se na to koukám spíš srdcem a je neuvěřitelné, že tohle jsou české karty! Před několika lety bych se vůbec nedivil tomu, že bychom byli zaseklí v kartách APS a i tak by měly své kouzlo. Později dva inserty a paralelka jednoho/dvou hráčů z klubu a checklist s jinou fotkou brankáře, než na řadovce. Zapojení jersey, to kdo mohl čekat? A teď jsou ty boxy tak namlsané, že je až neslušné hledat chyby, když máš v ruce karty za poslední roky a cítíš, jak ta karta není jen kusem papíru, ale je to kvalita, která vydrží a to, že se do karet i loni použila brankářská maska a memorabilie, které jsou fakt unikátní..
Navíc, jestli je tohle výsledek práce za pouhého půl roku, kdy ten tým výrobců podle mě není až tak velký, tak je to skvěle odvedená práce. Jediné, co mě nezaujalo jsou karty Emotion, ale ty můžou materiálem změnit dojem a ještě to, že hráče, které jsem si přál, potkám až v druhé sérii :D
Ale za mě to je fakt krása a jsem rád, že se tak daří, když podle toho plnění bude vyrobeno obří množství collector's boxů.. a pokud se jich prodá větší část nyní a během roku se kompletně vyprodají, tak se k další sezóně přistoupí zase jinak a nikdy nebyla takovým propadákem! Snad jen materiálem před takovými 10-15 lety. Ale jinak se pořád něco zkouší a jde to pořád dopředu.
Prostě jsem rád, že nám vychází karty jaké vychází a vždy budou překvapením. I to jak se přistoupilo k náhledům, ''krabicím'' a že se pracuje s FB. Shrnu to tak, že se fakt těším a je radost na to koukat už teď :)

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

podpisovky super, PP super, Team pride super a nejlepší podle mě die cut inzerty, ty karty se mi strašně líbí.. jen je škoda, že zrovna na takové krásné kartě je jen pár týmů, díky tomu že jde o statistiky a taky mě mrzí, že Ptáček je v zápasech za Spartu, ikdyž naposledy sbíral starty za Brno, takže za nás má i nejaktuálnější fotky ..

a zklamání je checklist emotion, proč ten checklist nafukovat stylem, že týmy mají cca 3 hráče a pak buch Sparta a Vítkovice jich mají 11 a 10.. a za Brno hráči, kteří u nás už několik sezón nejsou, přitom třeba z loňského playoff musí být tolik fotek plných emocí.. škoda
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Lukyne, tak si to alespoň přečti než se pouštět do takových úvah a ptát se proč. Mě to teda je z toho naprosto jasný.
Tento insertní set obsahuje 44 karet a fotografie byly vybrány od našich spolupracujících fotografů napříč týmy Tipsport Extraligy během několika posledních sezon.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

a já napsal něco co je v rozporu s tím popisem? :D .. nechápu, co se ti nezdá .. ještě že tady máme tebe, kterému je všechno jasné :D .. já bych třeba z popisku nepochopil, že Sparty a Vítek tam bude 3-4x víc jak ostatních týmů :D

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Ale já si to jenom čtu, nic víc se v tom nebabrám. Prostě je to z toho jasný dle čeho se vybíralo od koho a proč. Jako narážku jsem to taky nepsal.
OFS spolupracuje s pár fotografama a ty fotky jsou od nich. Vybraly se některé fotky pro tento insert a zastoupení týmů je prostě takové. Určitě lidi z OFS nevybírali stylem "hlavně hodně karet Sparty a málo Brna" Ten insert zachycuje emoce a ne týmy.

elektrikar
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od elektrikar »

vojta píše:Jen když koukám na to plnění, což je teda spíš otázka na pana Hrbka. U HOBBY boxu už nebude zavedená garance jedné lepší karty na balíček (jiné než řadové)? Matematicky vychází, že ne, když bude 10 balíčků v hobby.
mě zase vychází matematicky že jo

http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... ic-2017-18

hobby box: 10 balíčků po 8 kartách, a řadovek tam má být 70, to mi vychází na každý balíček jedna lepší karta
chyběnka
na vymenu
sbírka :
EHLERS

MOST WANTED:
"YEAR OF THE DRAGON" Signature (x/19)
YOTD-12 Pavel Kantor (G) TRI
YOTD-22 Vladimír Svačina TRI
YOTD-24 Ethan Werek TRI

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Já to beru jako že v HOBBY budou cca 3 paralelky RED, 1 insert (z poměru vložení 1:4 na box) a jeden bonus (BLUE, PODPIS, JERSEY) to mi dává 5 lepších karet na 10ti balíčkový produkt. Ale dalo by se to pochopit, ty limitace jsou hodně nízké.

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Ty bláho. Tahle série jede a má zaděláno zavařit doposavaď nejlepšímu ročníku 14/15. A to nás stále čeká na představení ještě pár karet na který jsem velmi zvědavý (Jersey, Double Signature). Velká paráda a už se moc těším na vydání!

Signature fantazie! :thumbup: Tohle překonalo všechny předchozí série. Když tedy nepočítám HIGH END produkty.

Team Pride bomba. Nemám tam co vytknout.

Printing Plates fajnové. Nemám problém.
Jen stále nevím jestli se do jejich sbírání pustím. Jako sběratel týmu je to pro mě ohromné množství skoro nesehnatelných karet při mé konkurenci co mám. :)

Stats Die Cut vypadjí lépe než jsem čekal. Nevěřil jsem, že by mi to mohlo zaujmout, ale je to pravý opak. Ty karty se mi převelice líbí.

Paraelky tam už nějaké námitky mám. :D Souhlasím se Stevenem, že je to trochu odfláknuté. Určitě se mohlo tou barvičkou zvýraznit více věcí. Naopak u Retro karet mi to přijde v pohodě.
Ale jinak jsem velmi rád, že se snižil počet barev a limity jsou OK.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

Buri 26
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Buri 26 »

Dawe4 píše:Ty bláho. Tahle série jede a má zaděláno zavařit doposavaď nejlepšímu ročníku 14/15..

Přesně moje slova :thumbup:

Už se ví datum kdy to vyjde?

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Buri 26 píše:
Dawe4 píše:Ty bláho. Tahle série jede a má zaděláno zavařit doposavaď nejlepšímu ročníku 14/15..

Přesně moje slova :thumbup:

Už se ví datum kdy to vyjde?
Viděl bych to na burzu tj první sobota v listopadu !

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora

Příspěvek od Nick-Sloter-Zasahuje »

Kdy budou představeny ---- Team Replica Jersey karty ?

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

vojta píše:Já to beru jako že v HOBBY budou cca 3 paralelky RED, 1 insert (z poměru vložení 1:4 na box) a jeden bonus (BLUE, PODPIS, JERSEY) to mi dává 5 lepších karet na 10ti balíčkový produkt. Ale dalo by se to pochopit, ty limitace jsou hodně nízké.

máte pravdu, cca 5 "lepších karet na hobby box, počet řadovek budeme muset opravit, je to v postatě opsané z loňska.
díky retro řadovkám nebude balíček s 8 řadovkami tak fádní
berte to tak že politika firmy je orientovat sběratelskou komunitu hlavně na collectors boxy ;)

jinak díky všem kterým se na I.serii něco líbí

pro Stevena a Loyda - firma OFS ráda zaplatí a bude spolupracovat s grafiky kteří mají takový přehled a spoustu skvělých nápadů.
těšíme se na Vaše příspěvky

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Veteran fans hcs píše: máte pravdu, cca 5 "lepších karet na hobby box, počet řadovek budeme muset opravit, je to v postatě opsané z loňska.
berte to tak že politika firmy je orientovat sběratelskou komunitu hlavně na collectors boxy ;)
Hlavně aby jsem letošní sérii našel v trafice nebo i na více místech :-)

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Též musím přidat pár slov chvály. Kromě insertů Goal Cam a Emotion, které mi připadnou v porovnání s ostatním slabší, zatím naprostá paráda!!! Už se těším!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Naposledy upravil(a) corfix dne pon 23. říj 2017 15:45:11, celkem upraveno 1 x.
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

vojta píše:
Veteran fans hcs píše: máte pravdu, cca 5 "lepších karet na hobby box, počet řadovek budeme muset opravit, je to v postatě opsané z loňska.
Hlavně aby jsem letošní sérii našel v trafice nebo i na více místech :-)
to je bohužel jedinné co neovlivníme.
distribuční firmy Corfix a Media Print oslovují s nabídkou všechny řetězce trafik, papírnictví a hračkářství.
manažeři těchto firem rozhodují o tom zda naše zboží vystaví nebo ne :(

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

Veteran fans hcs píše:to je bohužel jedinné co neovlivníme.
distribuční firmy Corfix a Media Print oslovují s nabídkou všechny řetězce trafik, papírnictví a hračkářství.
manažeři těchto firem rozhodují o tom zda naše zboží vystaví nebo ne :(
a sledujete nějak, nebo máte nějakou možnost ovlivnit tento průběh? protože když vidím jakým způsobem a jak liknavě corfix distribuuje karty, když vyjdou, tak nemám moc důvěru v nějakou jejich snahu o větší rozšíření ..

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Dawe4 píše:Printing Plates fajnové. Nemám problém.
Jen stále nevím jestli se do jejich sbírání pustím. Jako sběratel týmu je to pro mě ohromné množství skoro nesehnatelných karet při mé konkurenci co mám. :)
Ty mi tak mluv o konkurenci :lol: :lol: :lol:
Holt si musíš stanovit priority co ano a co ne
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

worlikk píše:
Dawe4 píše:Printing Plates fajnové. Nemám problém.
Ty mi tak mluv o konkurenci :lol: :lol: :lol:
Holt si musíš stanovit priority co ano a co ne
Tak budeš ji mít větší než já. To je jasný. :lol:
Ale věř tomu, že i já jí mám. A ne malou. Jeden sběratel má 95%, možná i víc všech karet Plzně co vyšly. Viděl jsem jí osobně a valil jsem bulvy. Chybí mu opravdu jen pár kousků. Ty 3 karty 1/1 co mám je tedy tak trochu zázrak.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Celkově se mi nové OFS líbí, oproti posledním dvěma rokům (myslím base a inserty, ne memo, ty byly fajn každý rok) opět krok vpřed :thumbup: Super jsou PP a líbí se mi podpisovky, retro (tam je otázka, zda muselo být tolik paralelních verzí) a jsem zvědavý na team pride na živo. Ty karty se statistikou pěkně oživuje die cut.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Odpovědět

Zpět na „2017 / 2018“