Série pro první ligu je totální nesmysl ! Zájem je o pár "top" teamů : Kladno, ČB, Vsetín, Vary dejme tomu ... zbytek ? nic ! Karty takovejch teamů jako Kadaň nebo Benátky ( a dalo by se pokračovat ) by nikdy nikdo nekoupil a všichni by byli akorát otrávený, že z boxu by byly 2/3 karet total neprodejný a nikdo by ty boxy nekupoval a vydavatel by na tom musel zákonitě tratit... Vydat sérii se 4 teamama by byl taky docela nesmysl a tak proč to nepřiřadit k extralize ? Když je to rozumně vkládaný a o takový karty třeba bude i větší zájem, než o "slabší" ELH teamy ? Třeba loni jak vyšlo Kladno (když pominu z mýho pohledu nesmyslnost řady těch podpisovek) tak jak řadovky, tak i tyhle podpisovky vyšly jako nadstandart v plnění, tj. nebyl v boxu podpis nějakýho kladenskýho dřeváka na úkor klasický podpisovky, bylo to navíc ! Jediný co bylo "v základu? byly memorabilie Tona a Tenkráta a to si myslim, že byly v setu rozhodně horší jména než oni, takže za to by se nikdo zlobit nemusel vytáhnout zrovna Kladno, to by nebyl problém vyměnit / prodat.Lukyn55 píše:to já naprosto chápu, ale pak bych to vzal rovnou jako karty pro extraligu a první ligu komplet .. všechny týmy
Zdravím, budou mezi PP i karty Kladna co vyšly loni vrámci OFS Classic ?Veteran fans hcs píše:Paralelní karty 1/1 nebudou, přijde mi to zbytečné![]()
1/1 budou printing plate z loňské sezóny, do I.serie budou zabaleny verze Yellow
Tenhle krok chválimVeteran fans hcs píše:Bohužel jen do collectorů.
Za poslední rok se nám přehoupl prodej ve prospěch collectorů, děláme jich stále více
Souhlas. Osobně by mně taky nevadilo, kdyby v rámci OFS série vycházely i tyhle silný kluby první ligy, ale komplet všechno nemá šanci na úspěch.Steven Hockey Cards píše:Série pro první ligu je totální nesmysl ! Zájem je o pár "top" teamů : Kladno, ČB, Vsetín, Vary dejme tomu ... zbytek ? nic ! Karty takovejch teamů jako Kadaň nebo Benátky ( a dalo by se pokračovat ) by nikdy nikdo nekoupil a všichni by byli akorát otrávený, že z boxu by byly 2/3 karet total neprodejný a nikdo by ty boxy nekupoval a vydavatel by na tom musel zákonitě tratit... Vydat sérii se 4 teamama by byl taky docela nesmysl a tak proč to nepřiřadit k extralize ? Když je to rozumně vkládaný a o takový karty třeba bude i větší zájem, než o "slabší" ELH teamy ?Lukyn55 píše:to já naprosto chápu, ale pak bych to vzal rovnou jako karty pro extraligu a první ligu komplet .. všechny týmy
Zdravím, na PP jsme použili jen tiskové desky z loňských klasických řadovekSteven Hockey Cards píše:Zdravím, budou mezi PP i karty Kladna co vyšly loni vrámci OFS Classic ?Veteran fans hcs píše:Paralelní karty 1/1 nebudou, přijde mi to zbytečné![]()
1/1 budou printing plate z loňské sezóny, do I.serie budou zabaleny verze Yellow
díky
Štěpáne, to je blábol co jsi tady napsal... To snad ani nemá cenu komentovat, a dívím se, že tohle dokážeš napsat.Steven Hockey Cards píše:Tenhle krok chválimVeteran fans hcs píše:Bohužel jen do collectorů.
Za poslední rok se nám přehoupl prodej ve prospěch collectorů, děláme jich stále víceaspoň zůstanou ty top karty mezi sběratelema a nestane se tak (snad ) že takováhle karta zmizí kdovíkam po prodeji balíčku v trafice !
Collectors box je dělanej pro "vážný" sběratele, který do toho investujou celkem dost peněz ... jako levnější alternativa tu pro sběratele, který nechtěj / nemůžou dát tolik výrobce nabízí levnější hobby boxy s možností koupě i na jednotlivý balíčky ... Logicky pak má každej tenhle produkt nastavený jiný taháky ... u vyšší řady je to paralelka /5, 1/1 karty + nějaký další case hity ... pro nižší řadu zase paralelky /25, podpisy, občas memo ... ty HIGH-ENDový karty prostě do trafik nepatřej (muj názor) ... Takhle to třeba nešťastně dopadlo u Buybacků v 13/14, karty byly normálně v balíčkách ( i extrémně nízký limity /1 /2 /3 /4 /5 atd. ) velký množství boxů už je prodanejch (update dokonce vyprodanej) a některý karty nikdo nikdy neviděl a mě třeba mrzí, že takovou kartu nemám ... dokážu žít s tim, že kartu X lidí vytáhne a já zrovna nemám štěstí a nezískám jí, ale maj jí jiný lidi ve sbírce, protože byly rychlejší / šťastnější apodvojta píše:Štěpáne, to je blábol co jsi tady napsal... To snad ani nemá cenu komentovat, a dívím se, že tohle dokážeš napsat.Steven Hockey Cards píše:Tenhle krok chválimVeteran fans hcs píše:Bohužel jen do collectorů.
Za poslední rok se nám přehoupl prodej ve prospěch collectorů, děláme jich stále víceaspoň zůstanou ty top karty mezi sběratelema a nestane se tak (snad ) že takováhle karta zmizí kdovíkam po prodeji balíčku v trafice !
Jediný štěstí, že Kladno nemá ty PP jinak by to zase byla uplakaná diskuze na tři strany jako minulou sérii u karet Guarantee of Quality 1/1.
Znám hodně lidí, co karty sbírají právě přes trafiky, neznají nakupování přes internet nebo na to prostě nemají peníze vysolit najednou 1500,- za box i s poštou. Není jich málo a i v ostatních městech balíčky z trafik mizí velkou rychlostí.
Proč tito lidé nemají také šanci získat nějakou pecku?? Proč taky nemůžou mít case hit nebo printing plate v balíčku, byť v astronomickém poměru?? Prostě toho dojmu se nezbavím, že by měli mít stejné šance získat si nějakou pecku. Byť v jiném (o dost vyšším) poměru. Nemluvím za sebe, já si ten collector koupit samozřejmě můžu, ale hodně kupuji i balíčky a je velká škoda, že se tam v takové pecky narazit prostě nedá.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host