Tak jsem si řekl, že tu Future Watch Crosbyho z SP Authentic 05-06 vytáhnu sám, když ji nikdo takovou dobu nechce.
No, zkrátím to, nebyla tam a nejen to, nebylo tam vůbec nic:-).
Podpis FW Mikko Koivu, slušný celkem (BV 15USD), neurazí. SOTT Colaiacovo... a pak dva inserty FW - Paul Rangers z TBL a totální no name... a k tomu 116 řadovek. Pro mě celkem dobrá osvěžovačka paměti. Rychle jsem zapomněl, jak se plnily boxy v těchto dobách... to je hrůza!!! A dnes remcáme... já vím, že v tu dobu se řadovky daly ještě prodat líp jak dnes, ale i tak mě to zarazilo. A vlastně jsem si vzpomněl, že ty boxy UD prostě takový byly...
No, nepovedlo se no:-)).
Tak říkám, spravím si chuť něčím moderním... BD 16-17.
Neuvěřitelný box, navíc bylo ještě hodně velmi dobrých karet, vždycky mě zarazí, že to nacpou do jednoho a raději nerozloží do více boxů. Byl tam parádní Lindgren podpis, ten černostříbrný a pak Kapane Exquisite /37, ostatní nepamatuji, ale fakt slušný vše, ještě jsy Holtby /185 myslím.
No a tenhle Mitch Marner... tuším na stejné kartě se vytáhl Provorov? Tak si říkám, asi dobrý, určitě lepší než Rus, co si budeme povídat... ale cena mě teda zarazila. Lákají mě ty diamanty, ale přeci jen ji nabízím k prodeji.
Uvidíme. Ale naživo pěkná karta!!