samozřejmě se potvrdilo, že karty Brna si pan Hrbek musí schovávat doma nebo nevím čím toje, ale zase jsem měl celkem karet Brna suverénně nejmíň ..
nejdříve paralelky:

na závěr z paralelek /5 (jména bohužel slabota) a jediné karty Brna ze 4 boxů, když nepočítám 3 řadovky z hobby boxu a 1 z casu .. já nevím, ale 8 karet z takového množství je fakt žalostně málo .. naštěstí mi to aspoň trošku vylepšila Rookie Update Gajarského /10

na řadu přichází inzerty + anniversary Zlín /5

dále podpisovky, tady potěšil mladej Reichel, ale to plnění .. asi už došly Vary, jinak nevím, jak se tam mohl zatoulat ten Reichel

teď to nejzajímavější .. nejdřív ještě podpis Kladno /15 a dual podpisovka Chomáčů /14
poté Konrád jersey z hobby boxu první série a pak game used memo .. jména mě teda moc nepotěšily, hlavně jsem nechtěl chytnout prvoligistu a samozřejěm tam byl šešívka no :/

naštěstí to nebylo všechno .. v druhém collectoru jsem si všiml že jsou dvě tlusté karty, tak jsem balíček odložil ...
a začal doufat v nameplate Brna, což samozřejmě nevyšlo (nepochybuju že v group brejku budou rovnou dvě 1of1 Brna, když se zrovna neúčastním)
nakonec vylezlo dobré jméno a tím bylo završeno jasné vítězství Hradce v tomto casu .. purple, 3x podpis, memo + nameplate
Richard Jarůšek 1of1

závěrem.. karty boží a rozbalování jsem si užil, jen to plnění .. ta skladba týmů je strašná .. je hrozné když si otevřete balíček a když vidíte že první base je sparta, tak už víte, že tam nebude jediná karta Brna, to je fakt na hovno .. to stejné podpisy v casu Vary, Třinec, Hradec a furt dokola, akorát nakonec asi došly podpisy Varů, tak tam byl mladej Reichel ..vím, že se to plní strašně blbě, když se to dělá ručně, ale člověk je pak zklamanej když tahá ty stejné týmy pořád dokola .. a závidím tomu, kdo zrovna otevřel case kde měl zase samé podpisy Brna .. ale stejně děkuji p. Hrbkovi za pěknou práci s kartama oproti loňsku

a kdyby něco, tak kromě Brna je vše volné k prodeji nebo výměně