OFS CLASSIC 16/17 SERIE II - Collectors box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2017.
Odpovědět
Tukans
Hvězda
Hvězda

OFS CLASSIC 16/17 SERIE II - Collectors box

Příspěvek od Tukans »

Tak dnes dorazil kurýr s krabičkou, jak jsem se těšil, tak sjem docela zklamaný. Nechtěl jsem hodnotit dříve než se mi produkt dostane do ruky. Překvapilo mě, že balení není v balíčkách ale jen v průsvitné fólii, ubírá to na překvapení a napětí při otevírání. Ale Chápu je to jednodušší a rychlejší. Karty seřazeny podle druhu, Paralelních verzí je na mě moc. Škoda některých fotek, které jsou neostré například Insert In the crease Ondřej Bláha to je spíše mazanice a né fotka. Vzhled karet je slušný. Vyzdvihnul bych Young Power velice povedená karta. Then and Now pěkné provedení. Rookie update oražena base karta budiš. Podpisovky OK, tady je i dobře, že jsou podespané na nálepce, ve starších sériích při podpisech bohužel dochází s postupem času k rozmazání fixu, špatný fix nebo podklad nevím. Memo karta hezká práce.
Teď k plnění, bohužel chybka se vloudila a box neobsahoval insert Strangers, a počítals jem ještě s jednou kartou ze tří s vložením 1:3 na box čistě matematicky by jedna vycházela, ale asi bodou všechny v jiném boxu. Asi jsem chytil smolný box. Na druhé starně Memo je nějaký kus lepidla a ještě bylo na dvou řadovkách.
Asi bych čekal trochu více za tu cenu.(už vidím zase ty reakce :) ) Klidně mi pište negativní reakce , ale je to můj pocit.

Base karty:
Obrázek
pěkný záběr Sochůrka
Obrázek

Parallel
Obrázek
Obrázek

Inserty
Obrázek

A podpisovky a Memo
Obrázek

Memo zblízka