OFS CLASSIC 16/17 SERIE II - COLLECTOR BOX

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2017.
Lloyd
Opora
Opora

Re: OFS CLASSIC 16/17 SERIE II - COLLECTOR BOX

Příspěvek od Lloyd »

Mně je líto, že těch pár desítek sběratelů extraligových karet, co sem chodí, tady nedokáže vytvořit nějakou smysluplnou platformu, v rámci který se může "spolupodílet" na vývoji českých karet a poskytovat nějakou zpětnou vazbu výrobci. Rozumný názory tu mizí v záplavě výkřiků a poťouchlostí, i téma věnované konkrétní sérii je často zaplevelené hádkami o ničem. Je fakt, že Veterán taky často reaguje jako uražená zagorka, ale po těch výlevech tady se mu někdy ani nedivím.

Hodnocení série si nechám do příslušné rubriky, pokud jde o prezentovaný box, takové plnění bych si představoval :thumbup:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

stejně by mě zajímalo jak vzniklo to úsloví "nedělej zagorku" jestli se opravdu paní Hana ráda urážela a přehnaně reagovala ;)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tie píše:Ok, omluva tobě i panu Hrbkovi. Nebylo to myšleno ve zlém, jen jsem to chtěl odlehčit. A omluva Barticovi, že jsem mu takhle zaplevelil brejk.
Jestli si myslel mě, tak mně se určitě za nic omlouvat nemusíš a myslím, že ani panu Hrbkovi:-). Jak píšu, konstruktivní kritika je dobrá věc.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já teda o žádnym člověku co by karty od pana Hrbka bezmezně a nekriticky obdivoval nevim , vždycky k tomu má každej něco i já ale vždycky napíšu přesně co mi vadí a jak bych to udělal jinak kdybych mohl , nebo co by se mi líbilo .
Ale když je tam vidět fakt kus práce , použitý game used memorabilie , sehnaný podpisy atd. Tak upozornit na chybu beru ale tak debilně srážet celou sérii jak to tady některý dělaj to je hovadství a kretenismus .
A vadí mi že se na foru o hokeji a hokejových kartách nediskutuje o hokeji a hokejových kartách *rfl* ale o chujovinách v těch tématech a pak i v těch off tématech se diskutuje docela dost o tom co zplodila satanisticko pedofilní klaka v Hollywoodu ale něco o kartách se tady člověk nedoví , když si to nenajde třeba na Hobby Insideru .
A na hokej už tady asi nekouká asi nikdo :angel: tohle mi fakt přijde divný , ale to už řikam roky , čím lepší zápasy , když se blíží vrchol sezony jak kartičkářský tak hokejový tak tim je to tady víc a víc o ničem a mrtví .
Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

pavelbart píše:Tohle je už trochu mimo, spíš osobní. Mně se poslední dva roky Serie 1 ani 2 moc nelíbily, ale napsat takový nesmysl? Byl bys radši, kdyby OFS produkovaly ty hrůzy co dříve??
Já se tady obecně nestačím divit, co tady lidi dokáží vyplodit, kolik je tady zla a negativních zpráv... Jinde nějaký chyrák píše že Hašek je k---t, i kdyby byl nebyl... to je úplně jedno, ale věta - nikdo ho nesbírá, protože... Proto sem skoro nic nepíšu, je tady hodně h***n ke čtení. Lidi si sem nejspíš chodí léčit své komplexy. Jestli bychom to neměli mít jako terapeutické forum spíš...
pavelbart píše:Tome, tvojí kritiku já beru.
Ale věta - chceš hledat logiku v hrbkových kartách ti připadá konstruktivní? :) . Mně moc teda ne, já nevím:-).
Konstruktivní kritiku jsem zkoušel dřív, nikdo o ni nestál, akorát jsem byl pasován do role nevděčnyho prudiče :) nevím kolik zla a negace vidíš v mém příspěvku, já teda moc ne, naopak vidím hodně nelogických a nesmyslných věcí ve zmíněných produktech, ale budu si to holt muset nechat pro sebe, protože jsem nikdy žádné karty nevydával, tak nemám právo do toho kecat...takovej přístup mi připadá dost albistickej, stejně tak když se ptáš jestli bych chtěl aby "OFS produkovali ty hrůzy co dříve"...nechtěl, ale to přece neznamená, že se uspokojím s tím co je teď? Nebo jo? Jsem jenom moc náročnej když vidím obrovskej potenciál, kterej ale zůstává z různých důvodů z velké části nevyužitej nebo někdy spíš utlačenej hloupyma chybama? Asi jo...

A jinak bych ještě rád dodal, že proti panu Hrbkovi nic osobního fakt nemám, ani ho neznám, ale tím, že vydává veřejnej produkt, se chtě nechtě vystavil do pozice, kdy si dovolím komentovat jeho počiny. Mimochodem, není to tak dávno, co jsem v příslušnym tématu velmi pozitivně hodnotil jeho 3D karty :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Deive vy ta vaše grupa kolem pana Lorenze jste alibisti , protože vždycky tady něco jednoznačnýho napíšete , jako ty teď že Hrbkovic produkty nemaj logiku nebo něco v tom smyslu a až potom když vám někdo na to odepíše že je to mimo tak to teprve potom korigujete a překrucujete když vidíte co za hovadinu jste zase zplodily ........
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

deiv14 píše:
pavelbart píše:Tohle je už trochu mimo, spíš osobní. Mně se poslední dva roky Serie 1 ani 2 moc nelíbily, ale napsat takový nesmysl? Byl bys radši, kdyby OFS produkovaly ty hrůzy co dříve??
Já se tady obecně nestačím divit, co tady lidi dokáží vyplodit, kolik je tady zla a negativních zpráv... Jinde nějaký chyrák píše že Hašek je k---t, i kdyby byl nebyl... to je úplně jedno, ale věta - nikdo ho nesbírá, protože... Proto sem skoro nic nepíšu, je tady hodně h***n ke čtení. Lidi si sem nejspíš chodí léčit své komplexy. Jestli bychom to neměli mít jako terapeutické forum spíš...
pavelbart píše:Tome, tvojí kritiku já beru.
Ale věta - chceš hledat logiku v hrbkových kartách ti připadá konstruktivní? :) . Mně moc teda ne, já nevím:-).
Konstruktivní kritiku jsem zkoušel dřív, nikdo o ni nestál, akorát jsem byl pasován do role nevděčnyho prudiče :) nevím kolik zla a negace vidíš v mém příspěvku, já teda moc ne, naopak vidím hodně nelogických a nesmyslných věcí ve zmíněných produktech, ale budu si to holt muset nechat pro sebe, protože jsem nikdy žádné karty nevydával, tak nemám právo do toho kecat...takovej přístup mi připadá dost albistickej, stejně tak když se ptáš jestli bych chtěl aby "OFS produkovali ty hrůzy co dříve"...nechtěl, ale to přece neznamená, že se uspokojím s tím co je teď? Nebo jo? Jsem jenom moc náročnej když vidím obrovskej potenciál, kterej ale zůstává z různých důvodů z velké části nevyužitej nebo někdy spíš utlačenej hloupyma chybama? Asi jo...

A jinak bych ještě rád dodal, že proti panu Hrbkovi nic osobního fakt nemám, ani ho neznám, ale tím, že vydává veřejnej produkt, se chtě nechtě vystavil do pozice, kdy si dovolím komentovat jeho počiny. Mimochodem, není to tak dávno, co jsem v příslušnym tématu velmi pozitivně hodnotil jeho 3D karty :)

slovy klasika - Šternberk nejste Vy nějakej ten fón :)

jsem to chtěl odlehčit..., klidně buďte kritický, je to Vaše právo, já zase budu v rámci možností a toho co si sběratelé přejí, dělat co můžu

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

SugarRay píše:Deive vy ta vaše grupa kolem pana Lorenze jste alibisti , protože vždycky tady něco jednoznačnýho napíšete , jako ty teď že Hrbkovic produkty nemaj logiku nebo něco v tom smyslu a až potom když vám někdo na to odepíše že je to mimo tak to teprve potom korigujete a překrucujete když vidíte co za hovadinu jste zase zplodily ........
A co podle Tebe překrucuju? :D i teď v tom posledním příspěvku jsem napsal, že v Hrbkovic produktech (tohle mimochodem není nijak hanlivé označení, jak to asi někteří vnímají...) vidím spoustu nelogických věcí. To samy jsem napsal i předtím, tak co jsem teda překroutil? :)
Veteran fans hcs píše:

slovy klasika - Šternberk nejste Vy nějakej ten fón :)

jsem to chtěl odlehčit..., klidně buďte kritický, je to Vaše právo, já zase budu v rámci možností a toho co si sběratelé přejí, dělat co můžu

Takovou reakci beru :thumbup:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2017“