Tato serie je pro mě naprostá srdcovka spojená s dětstvím a prvními sběratelskými krůčky.A jak to tak vypadá, stane se na nějaký čas i posedlostí, páč jsem se rozhodl sesbírat z ní, co se dá (viz podpis).
Jelikož se namanula obrovská příležitost, jak si za velice rozumný peníz na ebayi pořídit tyto dva boxíky, nebylo co řešit a stroj se tak dal pomalu do pohybu.
Přání bylo hned několik - už z dřívějška jsem si nasyslil několik řadovek a také pár inzertů, takže tím hlavním cílem bylo samozřejmě sesbírat base set (momentálně ještě nevím, jak na tom jsem, páč těch více než 400 řadovek musím ještě vytřídit),dosbírat některou z inzertních serií (těsně, ale ne) a dát do kupy co nejvíce zajímavých silverscriptů (tak tohle opravdu nešlo nesplnit) a třebas nějaký ten goldscript/supescript/souvenirs či auto...

Z comc jsem si do začátku pořídil ještě dva pěkné kousky a pak už se šlo na věc...

Až když jsem začal fotit, tak jsem si blbec uvědomil, že jsem si karty založil do alba k těm dřívějším, tak snad laskavý pozorovatel odpustí, že ne všechny kartičky jsou z těchto boxů...

Shrnuto, podtrženo. Krásných inzertů, jež se mi hodily do sbírky byla celá spousta, ovšem sám jsem byl zvědav, jestli se dočkám nějakého zlatého vyvrcholení.... A dočkal...

Silver scripty

A takhle vypadá zhruba 440 base karet pěkně pohromadě...

Pokud má někdo zájem o nějaký tým, ozvěte se, myslím, že se dostane na všechny - některé karty mám i 3x. Zároveň se mi "poštěstilo" nasbírat duplikáty i některých inzertů, takže opět, kdo má zájem, ať nelení...

Na úplný závěr bych chtěl říct, že to byl parádní break, který zabral opravdu pořádný kus večera a který jsem si užil měrou vrchovatou...
Díky za váš čas a všem hodně sběratelských úspěchů ...
Edit: base komplet - popravdě jsem ho zkompletoval praktiicky dvakrát