Hodnocení série si nechám do příslušné rubriky, pokud jde o prezentovaný box, takové plnění bych si představoval

Jestli si myslel mě, tak mně se určitě za nic omlouvat nemusíš a myslím, že ani panu Hrbkovi:-). Jak píšu, konstruktivní kritika je dobrá věc.Tie píše:Ok, omluva tobě i panu Hrbkovi. Nebylo to myšleno ve zlém, jen jsem to chtěl odlehčit. A omluva Barticovi, že jsem mu takhle zaplevelil brejk.
pavelbart píše:Tohle je už trochu mimo, spíš osobní. Mně se poslední dva roky Serie 1 ani 2 moc nelíbily, ale napsat takový nesmysl? Byl bys radši, kdyby OFS produkovaly ty hrůzy co dříve??
Já se tady obecně nestačím divit, co tady lidi dokáží vyplodit, kolik je tady zla a negativních zpráv... Jinde nějaký chyrák píše že Hašek je k---t, i kdyby byl nebyl... to je úplně jedno, ale věta - nikdo ho nesbírá, protože... Proto sem skoro nic nepíšu, je tady hodně h***n ke čtení. Lidi si sem nejspíš chodí léčit své komplexy. Jestli bychom to neměli mít jako terapeutické forum spíš...
Konstruktivní kritiku jsem zkoušel dřív, nikdo o ni nestál, akorát jsem byl pasován do role nevděčnyho prudičepavelbart píše:Tome, tvojí kritiku já beru.
Ale věta - chceš hledat logiku v hrbkových kartách ti připadá konstruktivní?. Mně moc teda ne, já nevím:-).
deiv14 píše:pavelbart píše:Tohle je už trochu mimo, spíš osobní. Mně se poslední dva roky Serie 1 ani 2 moc nelíbily, ale napsat takový nesmysl? Byl bys radši, kdyby OFS produkovaly ty hrůzy co dříve??
Já se tady obecně nestačím divit, co tady lidi dokáží vyplodit, kolik je tady zla a negativních zpráv... Jinde nějaký chyrák píše že Hašek je k---t, i kdyby byl nebyl... to je úplně jedno, ale věta - nikdo ho nesbírá, protože... Proto sem skoro nic nepíšu, je tady hodně h***n ke čtení. Lidi si sem nejspíš chodí léčit své komplexy. Jestli bychom to neměli mít jako terapeutické forum spíš...Konstruktivní kritiku jsem zkoušel dřív, nikdo o ni nestál, akorát jsem byl pasován do role nevděčnyho prudičepavelbart píše:Tome, tvojí kritiku já beru.
Ale věta - chceš hledat logiku v hrbkových kartách ti připadá konstruktivní?. Mně moc teda ne, já nevím:-).
nevím kolik zla a negace vidíš v mém příspěvku, já teda moc ne, naopak vidím hodně nelogických a nesmyslných věcí ve zmíněných produktech, ale budu si to holt muset nechat pro sebe, protože jsem nikdy žádné karty nevydával, tak nemám právo do toho kecat...takovej přístup mi připadá dost albistickej, stejně tak když se ptáš jestli bych chtěl aby "OFS produkovali ty hrůzy co dříve"...nechtěl, ale to přece neznamená, že se uspokojím s tím co je teď? Nebo jo? Jsem jenom moc náročnej když vidím obrovskej potenciál, kterej ale zůstává z různých důvodů z velké části nevyužitej nebo někdy spíš utlačenej hloupyma chybama? Asi jo...
A jinak bych ještě rád dodal, že proti panu Hrbkovi nic osobního fakt nemám, ani ho neznám, ale tím, že vydává veřejnej produkt, se chtě nechtě vystavil do pozice, kdy si dovolím komentovat jeho počiny. Mimochodem, není to tak dávno, co jsem v příslušnym tématu velmi pozitivně hodnotil jeho 3D karty
A co podle Tebe překrucuju?SugarRay píše:Deive vy ta vaše grupa kolem pana Lorenze jste alibisti , protože vždycky tady něco jednoznačnýho napíšete , jako ty teď že Hrbkovic produkty nemaj logiku nebo něco v tom smyslu a až potom když vám někdo na to odepíše že je to mimo tak to teprve potom korigujete a překrucujete když vidíte co za hovadinu jste zase zplodily ........
Veteran fans hcs píše:
slovy klasika - Šternberk nejste Vy nějakej ten fón![]()
jsem to chtěl odlehčit..., klidně buďte kritický, je to Vaše právo, já zase budu v rámci možností a toho co si sběratelé přejí, dělat co můžu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host