já 14-15 Spx, bratr 13-14 Titanium a kámoš 11-12 Crown Royale.
Navíc jsme pořídili i několik paklíků, konkrétně 3x 00-01 Prism (pro každého jeden) a bratr měl navíc 1x 01-02 Adrenaline a 2x 16-17 Tim Hortons.
Už jen zbývalo zvolit správný postup pro rozdělování karet. Vymysleli jsme losování pozic následujícím způsobem:
- karet se očekávalo celkem 89, tzn. udělalo se 15 kol vždy po 6-ti pozicích
- pozice se rozdělovali dle vylosovaného čísla tak, že vytáhnuté číslo 1 znamenalo pozici 1 a 6 v daném kole, číslo 2 znamenalo pozici 2 a 5 v daném kole a číslo 3 znamenalo pozici 3 a 4 v daném kole.
Samotné losování proběhlo ještě před rozbalováním boxů. Pro první kolo si kámoš vylosoval jedničku, já měl dvojku a bratr trojku. A mohlo se začít...

balíčky - 00-01 Prism po jednotlivých paklíkách - jména prostě boží
kámošův balíček

můj balíček

bratrův balíček

01-02 Adrenaline

16-17 Tim Hortons - tyhle karty mě prostě baví...

Mno a konečně se dostáváme k výsledku group breaku. Karty jsou rozděleny do tří sloupců, kdy první sloupec jsou kámošovi karty, druhý sloupec obsahuje mnou získané karty a třetí sloupec jsou karty bratra.

nejlepší tři karty každého z nás

Pro dokreslení představy - pořadí výběru prvních osmnácti karet (směr zleva doprava)

Musím uznat, že večer byl naprosto parádní, všichni tři jsme si to maximálně užili a vykoukly na nás i velmi zajímavé hity. Určitě si to letos ještě minimálně jednou zopakujeme. Na závěr bych chtěl poprosit o radu, jak postupovat u té redemption karty, aby nám jí UD zaslalo, jelikož je bohužel měsíc a půl prošlá.