balíčky
1x 16-17 UD Tim Hortons
1x 97-98 Donruss Preferred
1x 99-00 Premier Plus
1x 97-98 Pacific Invisible
box
1x 11-12 Crown Royale
Jdeme na to... Jelikož budu mít brzy svátek a navíc se s bratrem a kámošem chystáme udělat menší group break, tak zásobárna balíčků ještě nějaká je, protože balíčky se vždy hodí

Balíčky obsahově tentokráte nic moc, ale něco málo se přeci jen našlo...
16-17 Tim Hortons pro mě bohužel slabý obsah

Strašné rád rozbaluji karty, které jsem ještě nikdy nerozbaloval, navíc karty z druhé poloviny devadesátých let, to je pro mě vždy něco speciálního...
97-98 Preferred - pro mě naprostá pecka...plechovky s obrázky hvězd mého mládí. Jako první přišla na přes třes plechovka ve složení Kariya, Jágr-obsahově slabší, ale ten pocit toto rozbalovat je neuvěřitelný a to mě ještě čeká jedna plechovka ve složení Selanne, Forsberg. Ta poslední je bratrova ve složení Samsonov, Yzerman.

Dalším zajímavým produktem byl balíček 99-00 Premier Plus, zde mi udělal velkou radost Jarouš (komu by neudělal)

a posledním balíčkem byly 97-98 Pacific Invisible, v tomto balíčku jsem čekal tři zlatavé karty, ale k mému údivu zde byla jen jedna, alespoň jméno se povedlo...

Tak a včera jsem si večer loupnul boxík 11-12 Crown Royale. Tento box jsem si chtěl otevřít již dlouhou dobu, výsledek byl následující:
Ani jedna base karta brankáře

A jdeme na to lepší...
paralel a RC - jméno na paralel kartě se hodně povedlo

Inserty+ Jersey - karta Lundquista je naživo náááádherná a samozřejmě Carrey ten potěší vždy

podpisovky - obě jsou hard, takže pecka a obě jsou nádherné (hlavně ledová plocha) = spokojenost

Tak a to je vše...nebo neeeee, v každém balíčku jsou dvě lepší karty a box má 4 balíčky a já jsem ukázal jen 7 lepších karet. jedna tedy schází, otázkou zůstává jestli tam nějaká byla a potažmo jaká...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
další karta tam opravdu byla
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a strašně moc se povedla
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
limit 8/25 - a to složení hráčů

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jedním slovem prostě nádhera a fantazie a opravdu to byla úplně poslední karta, kterou jsem při tomto breaku vytáhl z boxu

Za mě obrooooooooooooovská spokojenost a je dost možné, že si tento produkt ještě někdy sám loupnu, protože to je prostě pecka. Breakování jsem si užil a už se moc těším na společnou rozbalovačku s bratrem a kámošem... možná, že ještě něco loupnu předtím groupbreakem. Díky za pozornost.