Základní karty: celkem 75 kusů, 36 karet jsem již bohužel měl z předchozího boxu, ale duplikáty už se daly očekávat, nicméně jich mohlo být méně. Objevila se řada zajímavých jmen i brankářů bylo více. Opět, vzhledem k oblibě a známosti, nebudu vkládat fotografie.
RC karty: garantováno 12, v boxu skutečně bylo 12 řadových RC karet. Pár dobrých jmen, se povedlo.
Inserty: garantováno 5, v boxu ji skutečně bylo 5 (složení jmen opravdu zajímavé)

Paralelní verze: na box garantování 3 kusy, ve skutečnosti kusy 4. (opět překvapivé složení)

Prizm jsou prostě krásný karty, uvidím jak dál, na další boxík už to asi nebude, inserty a paralelky bych asi stále neměl, ale mezi řadovkami už by asi bylo hodně duplikátů, už zbavit se těch co mám, dá práci.
Kromě výše uvedeného boxu, o kterém jsem samozřejmě věděl, jsem jako překvapení dostal následující balíčky:
1999-00 ITG BAP Millennium Signature Series Hockey

Nordstrom /1000
To sem jenom čuměl

2011-12 ITG Between the Pipes – ani jsem neskenoval, pouze řadové karty
Nakonec ještě pár karet do sbírky Steva Masona

Tady se žena opravdu „pochlapila“, že tahle karta zmizela z Pavlova shopu, jsem věděl, ale že na mě vykoukne na Vánoce, jsem si jistý nebyl.

Vánoční jsou pak ještě UD Champs, za zbytek děkuji CORFIXOVI za objednávku z COMC)