Vasil píše:Jestli v tomhle boxu hledáš Sidovu RC tak moc velkou šanci nemáš. Mám dojem, že na všech těchdle vložených rookie kartách z jiných produktů jsou jen hráči, kterým v té dané originál sérii karta nevyšla. Nebo tam Sid je, ale v nějakým hodně nízkým počtu. Nebo kecám a někdo ví víc?
Nejspíš máš pravdu, že Crosbyho tam bude jen zopár kousků... Myslím si, že nějakého tam nejspíš dali. Viděl jsem několik breaků, než jsem do boxu šel a viděl jsem týpka vytáhnout nepodepsanej future watch Ovechkina, takže nejspíš tam budou všichni. Je teda pravda, že podle checklistu tam v této sérii má Crosby jen tuto ultra kartu, co postnul
sabres911. Na boxu bližší info není, jen ti garantují, že získáš nejaké RCs... Což o tom žádná, plnění vychází skoro na 1 RC na 1,5 balíčku

Většinou máš 4 RC z Update série, minimálně 4 RCs z Black diamondů, protože nemají limit, 1 SP Game Used RC, a pak je to mixlý, ty Trilogy Premieres s Artifucktama, někdy máš 2 kousky tohohle, jindy toho druhýho. Ta dual inspirations je garantovaná a pak ještě jeden random hit, viděl jsem i podepsaný future watche nebo samozřejmě ten double nováček/hvězda case hit podpis. (Case 12 boxů)
Moc boxů 2005/06 si v životě nerozbalím, tohle je taková "levnější sranda". Nevyšlo to, nevadí