Box vypadá následovně

Na ukázku něco málo z lepších base karet (několik golmanů a hvězd) - prostě paráda jak jména, tak hlavně i design karet

Dále pokračujeme výběrem několika CZ/SK hráčů, lákadlem pro mě byly SP RC karty Pavla Brendla a Milana Krafta a obě se v základní verzi i podařily vytáhnout

Krom dvou RC karet českých hráčů se podařilo vytáhnout ještě dalších 6 nováčků na SP kartách v základní verzi. Konkrétně se jednalo o:
Daniel Sedin - určitě daleko nejzvučnější jméno, ze všech
Brett Lysak - tento hráč si zahrál v sezóně 03-04 2 zápasy v NHL za Carolinu
Mathieu Chouinard - tento gólman odchytal 1 zápas v NHL za LA Kings v sezóně 03-04 a o dva roky později ukončil kariéru
Taylor Pyatt - tenhle týpek odehrál v NHL celkem 859 zápasů s celkovým počtem 280 kanadských bodů
Luke Sellars - tento hráč si zahrál 1 zápas v NHL v sezóně 01-02 za Atlantu
Branislav Mezei - slovenský hokejista, který v NHL odehrál 240 zápasů za Islanders a především za Floridu a v ČR hrál za Třinec a Plzeň - zůstává ve vedlejší sbírce

paralelní karty - zde se podařilo vytáhnout celkem 6 kousků, z čehož asi i nejhodnotnější karta tohoto boxu St. Patrick, za zmínku stojí i karta Radka Bonka a pak tu máme vylepšené i dvě SP karty nováčků, konkrétně se jedná o:
Brat Ralph - tento hráč si zahrál v sezóně 00-01 v NHL 1 zápas za Phoenix
Brian Finley - tento gólman odchytal celkem 4 zápasy v NHL během třech různých sezón

Nakonec ukázka všech insertů. Jedním slovem prostě nádhera a krásné podtržení celkového dojmu z boxu. Jmenovitě se taktéž zadařilo - 2x insert Gordieho Howa, parádní insert MIRIAD (karta na živo naprosto luxusní), Lindros na Diamond Skills a luxusní záležitostí je i insert Diamonation, na kterém se mi sešla nasledující sestavička: Bondra, Pálffy, Brodeur, Fedorov, Samsonov, Tkachuk

Tak a nakonec ještě nabídnu jedno foto, porovnání množství insertů, paralel karet, SP RC karet, karet hvězd, karet brankářů, karet CZ/SK hráčů a karet ostatních hráčů (ano i Samsonova jsem zařadil mezi ty "ostatní"). Zajímavé je, že karet hvězd není zase o tolik méně než karet těch "ostatních hráčů" a těch karet hráčů z ČR a SK. No prostě bomba.

Úplným závěrem, chci říci, že jsem si break užil jako už dlouho ne a je jedno, že se nepovedla žádná limitovaná karta "Diamond Final Cut" nebo stick karta "A Piece of history". Karty jsou to nádherný a ty jména hráčů z milénia... No prostě pecička. Díky za pozornost