Vanocni Artefakty

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2016.
Odpovědět
benechek
Zkušený
Zkušený

Vanocni Artefakty

Příspěvek od benechek »

Tak, konecne prisel ten spravny cas a ja se vrhl na nejvic ocekavany darek. Jeste predtim mne ale ma draha polovicka potesila skvelym albem, do ktereho si muzu dat klidne i nove prirustky. Prvni box artefaktu jsem otviral nedavno a na tento jsem se tesil jeste vic. Ale pocity jsou takove vselijake:) Kazdopadne prisla radost hned prvni kartou, jelikoz jsem uvidel cerveno-bily dres s kridlem na prsou. Yes...konecne:) A nakonec se tam objevil jeste jeden.
Tentokrate jsem base nadaval, ale nasel jsem pet golmanu a ani jednu kartu nemam dvakrat, takze jsem rad :)
Pojdme se podivat na ty cennejsi kousky z boxu.

Jako prvni mame Redemption NYI...Emerald
Obrázek

Nasleduji pararelky, na ktere jsem v tomto boxu nemel moc stesti. Vsechny silver, tedy limitace 499...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vlastne jedna byla Emerald...a byl to sam kapitan Steve :)
Obrázek

Nasleduje Sidney. Na krasne, blizkave a zlate Aurum karte. A ne, bohuzel to neni Spectrum.
Obrázek

Uz dlouha leta hrajeme s kamosem NHL za St. Louise...a kdo se to neobjevi. Sasa Steen, /125.
Obrázek

A ma prvni podpisovka, kterou jsem kdy vytahl. Navic s dvema kousky dresu. Rookie...Limit /99
Obrázek

Aurum karta vypada fakt krasne, mohlo byt sice trochu vic barvicek, ale mam supr kartu do sbirky a to me tesi nejvic :). Mrzi me ale, ze zatim vsechny jersey, ktere jsem vytahl jsou jednobarevne, ale treba priste. Za mesic a neco mam narozky a uz ted vim, ze sahnu do tretice vsecho dobreho po artefaktech. Diky za pozornost, stastnou ruku pri rozbalovani vanocnich boxu a balicku a stastne a vesele Vanoce.
Detroit Red Wings - 2563 (15/05/2021)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shanim base karty Detroitu na doplneni setu, od sezony 90-91
16-17 a 17-18 Artifacts DET paralel
19-20 Stature, Ultimate Collection Detroit

peldap
Veterán
Veterán

Re: Vanocni Artefakty

Příspěvek od peldap »

takový klasický průměr, Robinson, Yzerman a Crosby super jména, nevím, asi jsi mohl mít větší štěstí na RC, toto jméno mi vůbec nic neříká, ale stejně gratulace !!!!!!!!!!!!!

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Vanocni Artefakty

Příspěvek od SugarRay »

Tak to je pech ze všech těch rookies co má Toronto tuhle sezonu chytit zrovna tady toho borce.....
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2016“