Moc sa tym limitoch a cislach neorientujem takze len rychle foto. Base, red a blue som nefotil..
Inserty

Purple /5

Podpisy

LIBEREC podpisy

MEMO

A na zaver pre mna osobne bombicka, STICK DOMINATORA s limitom 1/10

deiv14 píše:Díky za vysvětlení
Všeználek a odborník? Nevím čím jsem si takovy přízviska zasloužilVeteran fans hcs píše:Freddy nerozčiluj se, on se všeználek a odborník Dave strapnil už takhle dost přede všemi co český hokej alespoň trochu sledují![]()
a k té olomoucké replica jersey, kdyby české extralize nevládli pitomci typu pan Fürsta a spol. tak by jersey karty mohli vypadat jinak.
takhle tam je kousek loga Tipsportu
Jasně, tohle neberu jako pochybení, jen se mi ten kousek prostě nelíbí, rozhodně bych radši něco v klubových barváchsmiesek píše:deiv14: ještě je dalších 48 kartiček, tak třeba se poštěstí nějaká krasavice do sbírkyBa naopak, mě by se jako fanynce Olomouce tato kartička hodně zamlouvala, protože by to nebyla klasická klubová barva, ale chápu, že zase někdo nemá vztah k reklamám na dresu a pokud kousek dresu tak nejlépe s logem klubu
Osobně mi to přijde spíše jako logo České pojištovny ....Veteran fans hcs píše:takhle tam je kousek loga Tipsportu
no když myslíte, já myslím že si to lidi přeberou sami....deiv14 píše:Všeználek a odborník? Nevím čím jsem si takovy přízviska zasloužilVeteran fans hcs píše:Freddy nerozčiluj se, on se všeználek a odborník Dave strapnil už takhle dost přede všemi co český hokej alespoň trochu sledují![]()
a k té olomoucké replica jersey, kdyby české extralize nevládli pitomci typu pan Fürsta a spol. tak by jersey karty mohli vypadat jinak.
takhle tam je kousek loga Tipsportuzeptal jsem se, dostal jsem odpověď, nevidím na tom nic špatnyho a vzhledem k tomu, že jsem v době kdy Hašek chytal v domácí soutěži ještě nebyl na světě, se za neznalost rozhodně nestydím
nakonec jste se ztrapnil akorát tak Vy a to nejen útokem v osobní rovině oplátkou za kritický komentář, ale i gramatickou hrubkou
dres jsme dostali z olomouckého fanshopu už jako letošní variantu.Tomino69 píše:Osobně mi to přijde spíše jako logo České pojištovny ....Veteran fans hcs píše:takhle tam je kousek loga Tipsportu
DaveBrownsound píše:je asi to nejhodnotnější, co v těch boxech v 1. sérii je, takže povedený break
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host