2017 OFS COLLECTOR´S CASE

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2016.
DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2017 OFS COLLECTOR´S CASE

Příspěvek od DaveBrownsound »

vojta píše:
SugarRay píše:V NHL od UD jsou GU jenom Cupy
Půjdu teď mimo topic (snad Svatoš odpustí), ale tohle je někde potvrzený fakt? No offense, ptám se vážně, protože jsem měl vždy za to, že NHL memo byly vždycky GU - i dle zadních stran karet...
Podle mě by mělo odpovídat, co je tam napsané, v některých jsou to GU, v některých ne (hlavně patche).
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jenom Cupy sami to píšou na jejich webu , když je něco GU v jiných sériích tak k tomu je vždycky certifikát , takový karty byly třeba v Trilogy , SPGU , Parkhurst .
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Co pak tedy znamenají ty popisky na zadních stranách? "You have received a ...... Game-Used trading card. On the front of this card is a piece of memorabilia that has been certified to us as having been used in an official NHL game (event)" takže to není GU dres?

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tak oni to píšou skoro všude ale jak se řiká papír snese všechno .....
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Jen bych se v krátkosti vyjádřil k tzv.NHL GU dresům.

nevím jestli se dá považovat za GU dres který má hráč na sobě většinou jen jednu třetinu.
např. když hrál Gretzky svůj poslední zápas kariéry, vystřídal za zápas 6 dresů a minimálně 12 hokejek a troje rukavice.

něco jiného je zpracování a kvalita materiálu a dresů.
paradoxně to už v Čechách některé firmy umí také, ale některé kluby si objednávaji dresy v kvalitě jak od Vietnamců.

oslovil jsem přes agentůru BPA jednotlivé kluby, jestli by nesehráli jedno utkání v dresech se speciální nášivkou OFS cards day a následně sadu dresů odprodali naší firmě.
zatím se to nesetkalo s pochopením.

doufám že se začne blýskat na lepší časy, protože některé kluby, např. Sparta, Mountfield nebo Piráti s námi začali spolupracovat velmi intenzivně :thumbup:

tak asi tak s mojí vírou v GU materiálů od UD

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Tak pokud si dobře pamatuju, tak Gretz při posledním zápase těch hokejek použil mnohem víc.... Každý jeho spoluhráč údajně dostal jednu na památku... Potvrdit, či vyvrátit by to mohl třeba Petr Nedvěd, ten se toho zápasu zúčastnil.. MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Maurice Richard píše:Tak pokud si dobře pamatuju, tak Gretz při posledním zápase těch hokejek použil mnohem víc.... Každý jeho spoluhráč údajně dostal jednu na památku...
vzdyt Ferda pise minimalne 12 :-) :-)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Maurice Richard píše:Tak pokud si dobře pamatuju, tak Gretz při posledním zápase těch hokejek použil mnohem víc.... Každý jeho spoluhráč údajně dostal jednu na památku... Potvrdit, či vyvrátit by to mohl třeba Petr Nedvěd, ten se toho zápasu zúčastnil.. MR *cl*
Byl to pouze názorný příklad jak moc jsou ty součásti výstroje "ohrány" ;)

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Já jsem ho chtěl jen potvrdit ... *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Pořád ovšem mají k ohranosti o světelný roky blíž než dres z fan shopu :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jestli v tom hrál 1 třetinu, pořád je to Game Used...to slovíčkaříme pokud budeme tvrdit, že není. Navíc to není u každého hráče stejné, pochybuji, že takový Justin Faulk z Caroliny střídá po každé třetině dres.
V USA umí na dresech parádně vydělat. To jen my tady jsme zastydlí. Nevím jak jinde, ale v Litvínově měli kluci ještě loni pouze jednu sadu dresů, pokud se třeba nezničil jeden z nich. Jeden zůstával klubu a jeden šel hráči. Ani se nedivím, že ho ti kluci nechtějí rozstříhat do karet.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Zrovna včera jsem přemýšlel nad tím kolik dresů má hráč nhl na sezónu? Tuhle se roztrhne,tuhle ho někomu věnuje,atd... ????

Obrázek

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Když už jsme u dresů. Tak bych měl takový dotaz/spíše přání. :)

Pane Hrbku, hrozně bych si přál do II. série, plzeňskou třetí sadu dresů. A nemusí být GU. :D
Bylo by to pěkné oživení sbírky, mít tam trochu jinou barvičku.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Dawe4: třeba ve II. Sérii ani nevýjdou Jersey *ano*
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Co vím, tak v ELH je to prakticky všude, jak říká Pavel. Když mi Ondra dal hraný dres, moc jsem si ho vážil, protože druhý zůstal klubu.

V NHL mají nové dresy na každý zápas, co jsem četl.

grande
Veterán
Veterán

Příspěvek od grande »

Tie píše:... NHL mají nové dresy na každý zápas, co jsem četl.
Co jsem se bavil v létě s jedním útočníkem philadelphie *cl* , tak se 90% kabiny převleka na každou třetinu. Jeden jde prej vzdy přímo do fanshopu další partnerům klubu atd atd.
Btw o víkendu budu mluvit se Smolenakem a Tlustym tak se jich zeptám, nebo rovnou nahraju video at to máte přímo od nich *rfl*
Obrázek

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

grande píše:
Tie píše:... NHL mají nové dresy na každý zápas, co jsem četl.
Co jsem se bavil v létě s jedním útočníkem philadelphie *cl* , tak se 90% kabiny převleka na každou třetinu. Jeden jde prej vzdy přímo do fanshopu další partnerům klubu atd atd.
Btw o víkendu budu mluvit se Smolenakem a Tlustym tak se jich zeptám, nebo rovnou nahraju video at to máte přímo od nich *rfl*

*gp* *gp* *gp*

Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Budu se opakovat, ale jsem přesvědčen o tom, že pokud by v kartách bylo systémově něco jiného, než je na kartách uvedeno, tak vzhledem k tomu, že se v nich točí nemalé peníze, tak by to znamenalo pro vydavatele velké riziko soudních sporů. A pravděpodobně hodně rychle prohraných. A to se bavíme o hokeji, který je až někde za am. fotbalem, basketem a baseballem. Samozřejmě k různým přehmatům (stejně jako třeba podepisování karet sestrami, manželkami apod.) může docházet, ale když vidím ty rakety, za které některé karty jdou, tak ten, kdo na ně má, by v případě podvodu měl i na případný soud. Stejně tak by to pošpinilo i samotnou ligu a NHLPA, takže si myslím, že je to ošetřeno i v rámci licenčních smluv. A to, jestli je dres hraný třetinu nebo celý ročník, to už asi tak velkou roli hrát nebude, resp. ta třetina asi bude dostatečná ...

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Dampa17 píše:Budu se opakovat, ale jsem přesvědčen o tom, že pokud by v kartách bylo systémově něco jiného, než je na kartách uvedeno, tak vzhledem k tomu, že se v nich točí nemalé peníze, tak by to znamenalo pro vydavatele velké riziko soudních sporů.
S tím naprosto souhlasím! Dle mého si to nemůžou dovolit riskovat ! *cl*

Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Dampa17 píše:Budu se opakovat, ale jsem přesvědčen o tom, že pokud by v kartách bylo systémově něco jiného, než je na kartách uvedeno, tak vzhledem k tomu, že se v nich točí nemalé peníze, tak by to znamenalo pro vydavatele velké riziko soudních sporů. A pravděpodobně hodně rychle prohraných. A to se bavíme o hokeji, který je až někde za am. fotbalem, basketem a baseballem. Samozřejmě k různým přehmatům (stejně jako třeba podepisování karet sestrami, manželkami apod.) může docházet, ale když vidím ty rakety, za které některé karty jdou, tak ten, kdo na ně má, by v případě podvodu měl i na případný soud. Stejně tak by to pošpinilo i samotnou ligu a NHLPA, takže si myslím, že je to ošetřeno i v rámci licenčních smluv. A to, jestli je dres hraný třetinu nebo celý ročník, to už asi tak velkou roli hrát nebude, resp. ta třetina asi bude dostatečná ...
Naprostej souhlas :clap: teď je otázka, jestli Sugar chtěl jen rozpoutat další debatu nebo je tak paranoidní a těm svým konspiracím opravdu věří? *nevim* ....

Jinak co se týče ohranosti dresu, tak souhlasím s Pavlem, i kdyby ten dres měl hráč na sobě jen jedno střídání, tak je to prostě game used a mně to bohatě stačí :thumbup:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2016“