2017 OFS COLLECTOR´S CASE
Re: 2017 OFS COLLECTOR´S CASE
Dovolte mi komentář ke kritice podpisu Juraje Mikuše, představ si že máš šéfa de..la a zakáže ti podepisovat aršíky, které si můžeš v klidu podepsat třeba doma u kávy:-) jen v Olomouci to podepisoval na vymrzlém stadionu a když jich máš na počkání podepsat 50 tak tě to vyloženě baví. Pro ty co budou zkoumat dres tak nejedná se o dres z letošní sezony, pokud se pletu prosím o opravu ale nikde není psané že musí mít letošní dres, symbolikou karty je číslo se kterým hráč hraje, hrál nebo získal nějaký úspěch. Pokud se jedná o pochybění tak jde na mou hlavu kde zástupci OFS mě požádali o dodání dresu a já si to možná dle Vašich komentářů špatně vyložil a nepořídil letošní dres. Jedná se o loňský dres HC Olomouc a je to reklama. mě osobně se kombinace líbí protože na našem dresu toho moc k vidění není takže každá barvička navíc je vítána. Uvědomte si v kolika lidech firma OFS pracuje, v kolika lidech vydává karty a potom je teprve kritizujte. Opravdu je pastva pro oči číst některé sračky na tomhle diskuzním fóru. Často nepřispívám ale tentokrát jsem musel tak se do mě pusťte....
Pokud byl tento příspěvek směřován přímo na mě (jakože asi jo), tak já jsem jen napsal, že se mi ten kousek dresu nelíbí. To je čistě subjektivní věc a tohle nebylo předmětem kritiky směrem k panu Hrbkovi. Kritizoval jsem v tomto případě fakt, že se jedná o repliku dresu, tím pádem pro mě karta nemá žádnej význam, ale to je taky můj problém a jen jsem na to poukázal. Výrobce a prodejce karet v takovém měřítku musí umět kritiku snést, to je můj názor a za tím si stojím
argument s počtem zainteresovaných lidí je pro mě jako pro koncového spotřebitele úplně nepodstatnej 

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
-
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
K tomu, co psal lades14 - za mě 

dejve to nebylo na tebe nebo nikoho individuálně ale jako souhrn těch sraček co se tady na fóru pořád řeší. místo toho aby byli lidi rádi že se přijde s novou myšlenkou tak jen pořád nějaká kritika, ale je to můj názor a už mě nebavilo to jen číst tak jsem se ozval.
než napíšu svojí myšlenku, chtěl bych říci, že České karty nedělám, vůbec ne proto, že nejsou hezké nebo něco podobného, ale zkrátka pro mě je NHL co se týká karet svatá. Musím ale napsat, že co za posledních několik let dokázal udělat p. Hrbek a jeho tým s designem karet, kvalitou karet a vůbec vším, co k tomu patří, pro mě známka nejvyšší kvality.
to Lades 14 : naprosto souhlasím, místo aby lidi byli rádi, že mají co sbírat, čím se chlubit a měli radost, že "naše karty" jsou na úrovni NHL, pořád se hnípete dle mého názoru v blbostech, kritizujete apod.
to Lades 14 : naprosto souhlasím, místo aby lidi byli rádi, že mají co sbírat, čím se chlubit a měli radost, že "naše karty" jsou na úrovni NHL, pořád se hnípete dle mého názoru v blbostech, kritizujete apod.
lades14 píše:dejve to nebylo na tebe nebo nikoho individuálně ale jako souhrn těch sraček co se tady na fóru pořád řeší. místo toho aby byli lidi rádi že se přijde s novou myšlenkou tak jen pořád nějaká kritika, ale je to můj názor a už mě nebavilo to jen číst tak jsem se ozval.
Nevím, proč tolik lidí vnímá kritiku jako špatnou věc
pokud se mi něco nelíbí, tak to přece nebudu chválit a plácat někoho po zádech, nejsem pokrytec...pak je možnost nevyjadřovat se vůbec, ale to je podle mě alibismus. Pokud se totiž s kritikou dobře naloží, může danou věc posunout někam dál a to už teď myslím všeobecně
peldape, Ty si to napsal přesně, tuzemské karty nesbíráš, tak je to s Tvojí strany pochopitelná reakce, může Ti být totiž úplně jedno, v jaké kvalitě tyto produkty budou vydávany. Donedávna jsem to měl taky tak, ale pak vyšla z dílny pana Hrbka série 14/15 a ta ve mně vzbudila velkej zájem o česky karty (i ve spojení s postupem Olomouce do nejvyšší soutěže). A proto už mi teď prostě není jedno, že kvalita za ty 2 roky šla aspoň v mých očích hodně dolů. Někdo to může chápat jako rýpání a nevím co ještě, ale já kritizuju jen z důvodu, že mi tyhle karty nejsou lhostejny a vím, že zdaleka nenaplňují svůj potenciál 

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
vůbec po tobě nikdo nechce, když se ti něco nelíbí, abys někoho plácal po zádech, to jsem neměl vůbec na mysli.
Chtěl jsem jenom napsat a podle mého to je taková zvláštně špatná vlastnost národa českého, že když je něco nového a úspěšného a najednou se něco trochu nepovede, tak je vše dobré zapomenuto a hlavně se hledají mouchy. Hrozně rychle se zapomíná, kolik práce a dřiny za tím je, jakým progresem ty karty co je dělá p. Hrbek prošly, já mu tedy osobně musím dát pomyslnou jedničku.
Nechci tady zase vyvolat nějakou mánii, taky to není nic osobního proti tobě, jen jsem považoval za dobré to tady takto napsat.
Chtěl jsem jenom napsat a podle mého to je taková zvláštně špatná vlastnost národa českého, že když je něco nového a úspěšného a najednou se něco trochu nepovede, tak je vše dobré zapomenuto a hlavně se hledají mouchy. Hrozně rychle se zapomíná, kolik práce a dřiny za tím je, jakým progresem ty karty co je dělá p. Hrbek prošly, já mu tedy osobně musím dát pomyslnou jedničku.
Nechci tady zase vyvolat nějakou mánii, taky to není nic osobního proti tobě, jen jsem považoval za dobré to tady takto napsat.
deiv14 píše:Nevím, proč tolik lidí vnímá kritiku jako špatnou věcpokud se mi něco nelíbí, tak to přece nebudu chválit a plácat někoho po zádech, nejsem pokrytec...pak je možnost nevyjadřovat se vůbec, ale to je podle mě alibismus. Pokud se totiž s kritikou dobře naloží, může danou věc posunout někam dál a to už teď myslím všeobecně
peldape, Ty si to napsal přesně, tuzemské karty nesbíráš, tak je to s Tvojí strany pochopitelná reakce, může Ti být totiž úplně jedno, v jaké kvalitě tyto produkty budou vydávany. Donedávna jsem to měl taky tak, ale pak vyšla z dílny pana Hrbka série 14/15 a ta ve mně vzbudila velkej zájem o česky karty (i ve spojení s postupem Olomouce do nejvyšší soutěže). A proto už mi teď prostě není jedno, že kvalita za ty 2 roky šla aspoň v mých očích hodně dolů. Někdo to může chápat jako rýpání a nevím co ještě, ale já kritizuju jen z důvodu, že mi tyhle karty nejsou lhostejny a vím, že zdaleka nenaplňují svůj potenciál
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
lades14 píše:nejedná se o dres z letošní sezony, pokud se pletu prosím o opravu ale nikde není psané že musí mít letošní dres, symbolikou karty je číslo se kterým hráč hraje, hrál nebo získal nějaký úspěch. Pokud se jedná o pochybění tak jde na mou hlavu kde zástupci OFS mě požádali o dodání dresu a já si to možná dle Vašich komentářů špatně vyložil a nepořídil letošní dres.

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Dres z minulé sezony mi přijde jako trapas. To by se stávat nemělo. Popisek u Haška také nesedí (po většinu kariéry nechytal s devítkou, ale s 39).
To Lades14: Označovat cizí příspěvky za sračky ukazuje mnohem více o tobě než o těch příspěvcích. Jestli něco neumíme, tak vážit si názoru druhé strany.
Jinak Svatošovi gratulace k super brejku.
To Lades14: Označovat cizí příspěvky za sračky ukazuje mnohem více o tobě než o těch příspěvcích. Jestli něco neumíme, tak vážit si názoru druhé strany.
Jinak Svatošovi gratulace k super brejku.
V extralize chytal vždy jen s číslem 9, tohle jsou karty z Extraligy, tak tam je číslo 9. Že to někdo neví, je jen jeho blbost a ne vydavatele.Tie píše:Popisek u Haška také nesedí (po většinu kariéry nechytal s devítkou, ale s 39).
Jiným kážeš vodu a sám piješ víno. Skoro v káždém tvém posledním příspěvku někoho arogantně sundáš, abys pak napsal tohle. Trošku sebereflexi by to taky chtělo.To Lades14: Označovat cizí příspěvky za sračky ukazuje mnohem více o tobě než o těch příspěvcích. Jestli něco neumíme, tak vážit si názoru druhé strany.
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
Heppig píše:

- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Moc nechápu ten problém s aktuálností dresu, vždyť všechny NHL jersey jsou z různých ročníků, není to úplně jedno? Navíc po rozstříhání dresu to stejně není ani moc nebo vůbec poznat. Jiná věc je replika/game used, ale o tom už tady bylo řečeno mnoho a nemá cenu to opět vytahovat.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To jo to jsem taky nepochopil proč by to mělo být trapný , stejně to neni GU a navíc mezi těma dresama snad ani neni žádnej rozdíl , mě přijdou uplně identický letošní a ty z minulý sezony .
Podle mě ta ktitika co tady byla směřovala ne na ty věci co ten tým OFS nemůže ovlivnit ale někam uplně jinam , to si tady můžeš dohledat , mylsim že to bylo docela konkrétní co tu bylo napsáno .
ALe pořád tvrdim že ty karty OFS jsou dobrý , i cena a plnění boxů , pro lidi co sledujou ELH a maj ji trochu rádi je podle mě stokrát lepší koupit box OFS za rozumný peníze než to předražený neblejskaný , nafouknutý nic od UD za třikrát tolik minimálně.
Podle mě ta ktitika co tady byla směřovala ne na ty věci co ten tým OFS nemůže ovlivnit ale někam uplně jinam , to si tady můžeš dohledat , mylsim že to bylo docela konkrétní co tu bylo napsáno .
ALe pořád tvrdim že ty karty OFS jsou dobrý , i cena a plnění boxů , pro lidi co sledujou ELH a maj ji trochu rádi je podle mě stokrát lepší koupit box OFS za rozumný peníze než to předražený neblejskaný , nafouknutý nic od UD za třikrát tolik minimálně.

Heppig: Mluvíš o něčem jiném než já. Kritizoval jsem nevhodný popisek, volbu čísla beru jako logickou a správnou.
DBS: Pokud jsou v kartičkách fan dresy, tak bych prosil aspoň aktuální. V NHL mají game used, takže se dá přežít, že jsou z jiné sezony, obzvlášť, když se dresy nijak zásadně nemění. U NHL mi vadí spíše, když se nerespektuje klubová příslušnost.
DBS: Pokud jsou v kartičkách fan dresy, tak bych prosil aspoň aktuální. V NHL mají game used, takže se dá přežít, že jsou z jiné sezony, obzvlášť, když se dresy nijak zásadně nemění. U NHL mi vadí spíše, když se nerespektuje klubová příslušnost.
Sugyho příspěvek se mi objevil až teď.
Ok, tvůj názor, já to vidím jinak. Jinak třeba litvínovské dresy jsou oproti minulé sezóně výrazně jiné.
Ok, tvůj názor, já to vidím jinak. Jinak třeba litvínovské dresy jsou oproti minulé sezóně výrazně jiné.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
V NHL od UD jsou GU jenom Cupy , to jest pro většinu lidí nedosažitelnej box , ještě se tim chlubí a div si z toho nestříknou do textilu , i tady v těch OFS jsou GU ale jsou to kejs hity ok ale pořád je to box za 1400,- kil , Cupy stojí skoro 20 tisíc to je ta drobná odlišnost , ICEBOOK byly jenom GU věci a box stojí 1200,- .
UD je banda žebráků .
UD je banda žebráků .

vsem kdo tu kritizujou praci p.Hrbka (ano byl jsem i ja mezi nima...) by si měli uvědomit co oni udelali pro sběratelskou komunitu u nas a co udelal a dela on (Ferda)
Tie-mu tece mlíko po brade (nebo to je chmíří?) a bude tu rozdávat rozumy? az udelas alespoň 10% toho co Ferda tak pak kritizuj...
Tie-mu tece mlíko po brade (nebo to je chmíří?) a bude tu rozdávat rozumy? az udelas alespoň 10% toho co Ferda tak pak kritizuj...
To jsi teda Žížo chlapák, to jsi mi to nandal
Práci pana Hrbka nijak neznevažuju a on to ví. Jen jsem upozornil na dvě drobnosti. Výsledky jeho práce jsou veřejně vidět. Stejně jako třeba moje. A tak se se zpětnou vazbou musí počítat.
Byť i ne vždy příjemnou.

Práci pana Hrbka nijak neznevažuju a on to ví. Jen jsem upozornil na dvě drobnosti. Výsledky jeho práce jsou veřejně vidět. Stejně jako třeba moje. A tak se se zpětnou vazbou musí počítat.
Byť i ne vždy příjemnou.
Půjdu teď mimo topic (snad Svatoš odpustí), ale tohle je někde potvrzený fakt? No offense, ptám se vážně, protože jsem měl vždy za to, že NHL memo byly vždycky GU - i dle zadních stran karet...SugarRay píše:V NHL od UD jsou GU jenom Cupy
stejne jako tvoje? copak jsi udelal? nevim o nicem... třeba se něco najde ale nevim o tom...Tie píše:To jsi teda Žížo chlapák, to jsi mi to nandal![]()
Byť i ne vždy příjemnou.
a ano to jsem ti to nandal