Vánoce jsou sice již za námi, ale nemohu si odepřít příspěvek ze své rozbalovačky vánočního boxu, který se objevil pod stromečkem. Výběr byl jednoduchý v tom, že jsem chtěl starší box, přeci jen v novějších boxech nemám takovou šanci objevit Denise do sbírky a hlavně mě novějších boxy a balíčky opravdu netáhnou. Jako historikovi mi to nemějte za zlé

Výsledek poznáte za chvíli. V tomto boxu jsem se mohl těšit na spoustu krásných karet od řadovek, přes fantastické inserty až po možnost zisku podepsaných nováčků a jersey karet té doby. Ale hlavně si to užít, jelikož nepatřím k pravidelným rozbalovačům boxů, ale spíše balíčků. Čekalo mě 20 balíčků po 6 kartách. Plnění jistě většina z Vás zná. Adrenalin je v plné míře, pojďme se tedy podívat.
Za kvalitu některých fotek se omlouvám a pro jistotu uvedu popisky.

Co je hned na tomto boxu skvělé? Provedení, plnění ano a mnohem víc, ale ta JMÉNA se spoustou vzpomínek při pohledu na dané karty.

Řadovky jsou nádherné a zdaleka jsem ještě nepřevedl všechny. Ale nyní ukázka nalezených Gold Variation (1:1)

Nyní se posuneme dále - Maximum Overdrive (1:6) Fantazie - Sakic, Forsberg, Modano a Fedorov

Great Expectations (1:6) - Cole, Hossa, Huml

Exclusive advantage (1:6) - zde jsem se hodně těšil, která jména na mě vykouknou a nakonec velice dobrá.

Destined for Greatness (1:11) - povedly se hned dvě - Datsyuk a Nash

Etched in Stone (1:21) - tady jsem byl hodně spokojen Ron Francis je super

Jak je to s nováčky vlastně že? Zde se ukázali ve složení - Spezza, Fedorov, Hemský a Henry zde... další uvidíte vzápětí.

Blue Rookie Variation - (1:11) oba v limitaci /699 Frolov a Hainsey

Authentic Game-Worn Jerseys (2:21) - Legwand a Richards

Do té chvíle hodně příznivé plnění a minimum duplikátů, které byly nakonec jen 2. Ale jak jsem zmiňoval na začátku. Ty jména tomu zkrátka dodávají správný šmrnc. Kdyby Denis byl Gold varianta byl bych ještě více spokojen.

Pak se tu v boxu dají nalézt podepsaní nováčkové. Nebyl sice kolem nich takových shon jako dnes, ale karta nováčka, který si významněji prosadí má do budoucna cenný sběratelský význam.
Rookie Autographs (1:21) - Těšil jsem se, že snad alespoň jednoho bych zde měl mít. Po otevření všech balíčků jsem nevěřil. Nevím jak to lépe pojmenovat, ale nazval bych to překvapivou třešničkou na závěr boxu.

K tomuto všemu mohu říci už jen jediné. Rozbalovačku tohoto boxu jsem si maximálně užil, měl dostatek adrenalinu, netrpělivosti, sběratelské touhy získat kartu do sbírky i šok z plnění.
Děkuji Vám a současně přeji vše nejlepší do Nového roku 2017