čo to o sebe som napísal v predstavení a pridávam aj svoj prvý box po niekoľkých rokoch. Kúpil som si ho pre radosť a v januári či februári určite zase niečo skúsim. Pocit z otvárania balíčkov je skrátka skvelý a s boxom som bol ozaj spokojný, aj keď mega pecka sa nekonala.
Nad BTP som uvažoval, pretože sa mi vždy páčili produkty od ITG. Lákalo ma päť garantovaných auto či memo kariet, odrádzal zase fakt, že väčšina z nich budú zrejme málo známi juniori. Potom som si povedal, že snáď z piatich bude aspoň jeden starší či súčasný NHL brankár a box napokon vzal

Radovky som neskenoval, brejk skúsim ozvláštniť aj zaujímavosťami o hráčoch:
Na Masked men som chytil trojicu starších brankárov. Murray Bannerman bol brankárom Chicaga a jeho maska patrí v NHL medzi tie pamätné. Výrazný výsledok v kariére nedosiahol a v súčasnosti pracuje v predstavenstve firmy zameranej na logistiku. Ed Mio chytával za Edmonton, Rangers a Detroit a je dobrým priateľom Waynea Gretzkyho - dokonca mu bol svedkom na svadbe

Ako som písal, tušil som, že budú aj neznáme údajné hviezdy budúcnosti, a boli trikrát. Alex Dubeau a Etienne Marcoux neboli ani draftovaní, sranda je, že v súčasnosti sú spoluhráčmi v tíme University of New Brunswick (CIS). O niečo lepšie je na tom Daniel Altshuller, ktorého brala z 3. kola Carolina. V súčasnosti pendluje medzi ECHL a AHL a ak pánboh dá, raz si možno zachytá aj v NHL

Určite viac ma potešila podpisovka Allana Bestera. Prial som si niekoho staršieho, a aj keď Bester nie je veľké meno, mal som z karty radosť. Bester chytal v NHL za Toronto, Detroit a Dallas, pričom podstatnú časť kariéry hral za Maple Leafs. Priaznivci Listov naňho dodnes spomínajú ako na jedného z najhorších brankárov, v aktívnych časoch pre nich bol niečo ako Bernier minulosti

A vo finále v poslednom balíčku čakala najlepšia karta. Síce sa nekonal žiaden nízky limit či patch, ale keď už jersey, tak s Priceom a najmä Quickom určite môže byť

S boxom som ozaj spokojný, karty si zatiaľ nechávam, možno ich o nejaký čas uvoľním, ale zatiaľ pobudnú u mňa. Už premýšľam aj nad ďalším boxom, však je to radosť a o tom to celé je