Vánoční ledová knížka

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2016.
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

Vánoční ledová knížka

Příspěvek od vojta »

Jsem rád, že i letos jsem pod stromkem našel karty. Tentokrát jsem své přání směřoval na box namísto náhodnému naklikání karet. Rozhodování nebylo těžké, a je jasné, jak jsem zvolil. Táta bych chvíli proti, nemohl pochopit, jak může 6 karet stát dvanáct kil. Včera při naší společné rozbalovačce ale pochopil, že ty karty opravdu stojí za to. A navíc vytáhl jeden z velkých hitů, ze kterého byl nadšený, ale o tom za malou zachvíli :)

Rozbalovačka to byla kratičká, ale oba jsme si jí moc užili a z karet je nadšení jako vždy a z výsledku taky. Posuďte sami, já jsem hodně spokojený :)

Na rozjezd GOLD CLUBY x/20
Obrázek

Jan Čaloun je zajímavý tím, že karta je stejně silná jako většina karet PICE OF HISTORY. To jenom taková bezvýznamná zajímavost na okraj.. :D

Pokračujeme garantovanou GREEN paralelkou x/5 a negarantovaným insertem ROYAL CLUB x/20
Obrázek

No a je tu závěr, jak jsem psal, byla to rychlovka, ale ty karty co jsem vytáhl stojí opravdu za to!

Ještě garantovaná podpisovka, jméno dobrý. Paradoxně ráno 24. 12. jsem koukal na youtube na zápasy Vsetína v době, kdy vládl celé lize a tohoto muže jsem tam samozřejmě viděl. Je to Rostislav Vlach.

Poslední karta nebyla podpisovka, ani žádná paralalelka. Takže logicky bude zbývat memorabilie. Jsem už línej to víc okecávat, podle mě to je jedna z nejlepších možných memo v setu... STANISLAV KONOPÁSEK - PANTS!!!!!!!!

Obrázek

Panuje obrovská spokojenost s obsahem. Jasně, být na memo třeba Horčička, Fadrný, Míka ... , tak tu takhle nebásním, ale stálo při mě štěstí a podařila se skvělá karta, která svojí hodnotu určitě má :)

Vše volné, prodej nebo výměna za jiné Icebooky nebo Liberec
Díky za pozornost a hezké svátky všem.

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2016“