OFS Classic 16/17 Hobby Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2016.
Odpovědět
Misiak60
Nováček
Nováček

OFS Classic 16/17 Hobby Box

Příspěvek od Misiak60 »

Po mesiaci som sa opäť rozhodol otvoriť boxík hokejových kariet. Miesto NHL-iek, tentokrát padla voľba na nový produkt českých OFS Classic sezóny 16/17 v Hobby verzii. Výrobca garantoval v boxíku paralelné a inzertné karty, pozrime sa čo som teda v tom svojom našiel.

Najskôr mne najbližší brankári, tých sa urodilo celkom 12 (Jan Lukáš 2x) na base kartách + 2 ďalší na paralelkách. Budem sa asi snažiť zozbierať celý brankársky base set :)

Obrázek

Z paraleliek a inzertných kariet výrobca dodržal všetko čo sľúbil :) Paralelky 5x červená do 120 kusov, 2x modrá do 50 kusov a 1x do 25 kusov. Z inzertných kariet som mal šťastie na In the Crease, Eye of the Tiger Subset a podarila sa aj Signature so slovenským I. Barankom, ktorý potešil.

Obrázek

Ku zhrnutiu boxíku a mojich pocitov:

- k plneniu: na môj vkus z 11 vytiahnutých "lepších kariet" 8 paraleliek, mi trochu narúšalo dojem z celého otvárania. Vytiahnuť o dve-tri inzertné karty miesto paraleliek by som vnímal pozitívnejšie. V prvom balíčku sa ukázal podpis a zvyšok paralelka, paralelka...

- k dizajnu: pri pohľade na prvú fotku gólmanov ma napadla myšlienka k spracovaniu kariet: uloženie kariet tesne vedľa seba a splynutie tých bočných lemov zobrazilo krásne base karty :) , mne osobne farebné boky base kariet veľmi nesedia, na druhej strane to aktuálny ročník odlišuje od predchádzajúcich.

- k celkovému hodnoteniu: príjemné otváranie za prijateľnú cenu. Ako už bolo spomínané niekde v diskusiách, ICEBOOKy tento rok jednoducho valcovali a séria OFS Classic na to možno trochu "doplatila", avšak je v nich vidieť určitý posun.

Okrem gólmanov všetko voľné, stačí napísať správu

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2016“