Ale teď zpátky k tomu, co je teď. Od tohoto boxíku jsem měl velká očekávání - zaprvé byl vůbec mým prvním, pač doposud jsem rozbaloval pouze balíčky a zadruhé si pamatuju na to své zašlé album, kde právě pár těchto kartiček patřilo k tomu nejlepšímu, co jsem vlastnil.

Jak jsem psal v úvodu - nepostradatelnost českých hráčů byla nesrovnatelná s dnešní dobou. Jen ten Džegr mi trochu chyběl...

Vždycky jsem fandil San Jose a to se nezměnilo, takže vzpomínka na legendy Sharks..

Zajímavostí tohoto boxu jsou i hvězdy v All stars dresech - ještě v systému Svět vs. Severní Amerika...

Zvláštním subsetem jsou pak Rookies, kterých můžete nasbírat rovných 85... Já vybral jen ty nejzajímavější...

No a teď už konečně k tomu nejzajímavějšímu, co boxík přinesl... Gold paralel... Škoda jen že Curtis Brown musel být zrovna 2x...

Paralelky jsou i u oněch výše zmíněných Rookies, no a mně se povedlo natrefit rovnou na dvě a jedna z nich je dokonce Ice Platinum blue (limitace 75)...

Kapitolou samou pro sebe jsou u těchto starších balíčků inserty. Tady jsou opravdy povedené. World All-Stars a North America All-Stars... Škoda jen že Messier se pravděpodobně dostal při lisování do lemu balíčku a byl tím tak nepatřičně ocejchován...

A teď už první dvě místa o jejichž správném pořadí stále nejsem přesvědčen. Posouzení nechám na vás...

2. flek (Cup Contenders - poměr vkládání 2:37)

1. místo a fanfára k tomu (EO Portraits 1:73)

A to je vše... Žádné patche, žádné podpisovky... Ty hodlám lovit až příště...

Hodně úspěchů při rozbalování všem, kteří jste podlehli stejně jako já...