A rozhodně nelituji této fantastické výpravy zpět do minulosti a navíc jsem si takhle asi ještě nezarozbaloval, 36 balíčků po dvanácti kartách je prostě slušnej nářez.

Nevím teď přesně u koho jsem tady na fóru četl to počítání řadovek na cm, ale moc se mi to líbilo, tak jsem to z dovolením použil i já. Takže když vezmu všechny řadovky (včetně duplikátů, kterým se asi ani vyhnout nedá), tak nám to dělá asi 13,5 cm.

Ukázka řadovek se skvělými záběry - gólmani

Češi... koukám, že Hamrlíka jsem měl dvakrát, ani jsem si toho při focení nevšiml.

Ukázka nejzajímavějších nováčků

Black Ice

Insertíky Border Battle a Check-It

Stoppers aneb kdo v mládí měl Haška před zdí, tak byl král

A hit boxu Black Ice Artist's Proof
Bál jsem se, aby to nebyl nějaký "obyč" hráč, ale pokud je to gólman, tak to vždycky potěší a navíc Mark Fitzpatrick, tedy tehdejší dvojka Beezera není vůbec špatný.

A to je vše.... za tyhle peníze super produkt, který mě opět vrátil o dvacet let zpět, do těch v poslední době tady hodně opěvovaných devadesátek. Za mě obrovská spokojenost a asi ani nemusím nijak zvýrazňovat, že jsem si otvíračku skvěle užil.
Volné jsou Black Ice (kromě gólmanů) a inserty Border Battle a Check-It a samozřejmě duplikáty, takže kdyby cokoliv, tak SZ.
Komu se povedlo to dočíst až sem, děkuji za pozornost a devadesátkám zdar.