Zase Icebook case :)

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
Pimpas
Nováček
Nováček

Zase Icebook case :)

Příspěvek od Pimpas »

Zdravím..... vím, že tady už těch Icebook karet je víc než dost ,ale dnes mi přišel druhý case :) tak se můžete mrknout :) ...dost karet je volných na výměnu,nebo prodej :)

http://martinjanoch.rajce.idnes.cz

Pimpas
Nováček
Nováček

Re: Zase Icebook case :)

Příspěvek od Pimpas »

Ještě jsem do složky přidal jeden box pacific crown royal , který jsem rozdělal asi před půl rokem :) trocha historie ,ale karty jsou to fantastický.... třeba Hnilička za Rangers :) a Jumbo karty jsou taky pěkné .... kdyby měl někdo o něco zájem ,dejte vědět . *thks*

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Ahoj Martine, myslím že case se hodně povedl a buď v pohodě na tomhle foru můžeš opravdu ukázat jakýkoliv break, prostě jsme vydali české karty tak je tu teď převaha těchto breaků.
těch pár křiklounů se za pár dnů dočká až UD spustí svojí mašinu na nové serie, je smutné že když mají sběratelé českých karet jeden měsíc převahu, tak se najdou takové trapné komenty :thumbdown:

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Co kdo rozbaluje je každého věc, rozbaluj Icebook do aleluja. Každý přece sype do toho, co má rád a co se mu líbí. ;) I kdybys rozbaloval ve velkém PRO SETky, tak to bude v pořádku. :D
Pan Černík TOP podpis :clap: , to je radost pohledět, když se někdo umí krásně podepsat, namísto nevkusných klikiháků, které převládají od jiných expertů. Kéž by bylo víc gramotných sportovců, suvenýry by byly o to krásnější. Zlatá stará generace, tam nechyběly vkus a noblesa.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Bianconero píše:Co kdo rozbaluje je každého věc, rozbaluj Icebook do aleluja. Každý přece sype do toho, co má rád a co se mu líbí. ;) I kdybys rozbaloval ve velkém PRO SETky, tak to bude v pořádku. :D
Pan Černík TOP podpis :clap: , to je radost pohledět, když se někdo umí krásně podepsat, namísto nevkusných klikiháků, které převládají od jiných expertů. Kéž by bylo víc gramotných sportovců, suvenýry by byly o to krásnější. Zlatá stará generace, tam nechyběly vkus a noblesa.
proto Martine tak strašně rád s těmito borci spolupracuji, věřím že někteří dnes tzv. mladí, tvořící klikyháky časem zmoudří a jejich podpisy se vylepší.
ale i mezi "mladými hráči" se najdou krásné podpisy, chodí mi teď z klubů podpisy do OFS Classic 16/17 a některé podpisy jsou naprosto perfektní :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“