Icebook 2016 ... aneb, i na mě se usmálo štěstí :-)

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

Icebook 2016 ... aneb, i na mě se usmálo štěstí :-)

Příspěvek od vojta »

Zdravím,

K tomuto brejku si dovolím pár "keců". Tyhle boxy si to rozhodně zaslouží, proto hodnotím rovnou již ze začátku :)

Na dnešní burze jsem se objevil jen na "skok". Nikým nezpozorován a nespatřen jsem se spolu s přítelkyní navštívil před jedenáctou hodinou burzu. Burza původně v plánu návštěvy Prahy nebyla, ale když už šlo o vydání nové a nádherné série, udělal jsem vyjímku a musel jsem si pro box zajet na Karlínskou burzu. Přítelkyně proti rozhodně nebyla.
Na karty jsem se neskutečně těšil. Po otvíračkách na fóru se natěšenost násobila. Snad nešlo natrefit na "špatný" nebo "průměrný" box. A ono to vlastně ani nejde... :) Boxy jsme spolu rozškubali hned v restauraci u Václavského náměstí. Nedalo se to vydržet až domů, prostě to stálo za to. :D
Karty jsou na hodně vysoké úrovni. Krásné, kvalitní. Každá karta je hodně "tlustá" což, budu-li se opakovat, dodává této sérii punc exkluzivity.

Pro tu správnou "ochutnávku" nového produktu jsem se rozhodl rozbalit HOBBY box a RETAIL (mini) box.
Nyní Vám představím veškerý můj obsah. Trochu jsem si vyhrál s prezentací, tak by mě moc potěšilo, kdyby jste to oplatili pěkným komentářem nebo diskuzí k mému obsahu :)

RETAIL box
1 balíček v boxu / 1 karta v balíčku
Boxík vybírala přítelkyně. U retailů je to trochu loterie, protože není daná garance. Vykoukla na mě karta Jakuba Klepiše na GOLD CLUB v limitu 11 / 20 na rozjezd před hobby boxem moc pěkný, neurazí ani náhodou (ostatně, jaká karta z Icebook?)
Obrázek Obrázek

A jdeme na to hlavní...

HOBBY box
4 balíčky v boxu / celkem 6 karet na box
Karty jsem uspořádal tak, jak moc potěšily.

6.) GOLD CLUB - Roman Šimíček #GC-141 15/20
Obrázek Obrázek

5.) ROYAL CLUB - Martin Procházka #RC - 13 16/20
Obrázek Obrázek

4.) GOLD CLUB - Ivan Hlinka #GC-122 18/20
Obrázek Obrázek

3.) GOLD CLUB SIGNATURE - Vladimír Bednář #GC-86 1/5
Obrázek Obrázek
TOP 3 otevírá krásná "bonus" pětková podpisovka Vladimíra Bednáře. V podstatě jde o CASE HIT!

2.) AUTHENTIC SIGNATURE GREEN - Jiří Kolouch #47 4/5
Obrázek Obrázek
Nádherná podpisovka, dobré jméno a hlavně ta limitace. Chválím zelený fix v kontrastu s lesklejším GREEN efektem. Nádhera...
.
.
.
.
.
.
.
.
1.) FRAGMENTS OF THE CUP - Dominik Hašek / Petr Sýkora #FOC-72 7/9
Obrázek Obrázek
Chápu, že jste čekali nějakou krásnou memo kartu. Já taky. Ale tahle karta mě naprosto učarovala... Už jen proto, že tam je Hašan v devítkovém limitu.

Nebudu lhát, doufal jsem v memo kartu. Po tom co bylo na burze k vidění za kousky (včetně bezmála 2cm tlusté skate karty Sýkory). Ale tohle je možná lepší a co se týče jména hlavního hitu, měl jsem velké štěstí a rozhodně se nerouhám tím, že bych byl snad zklamaný. Zajímal by mě Váš názor, co si o mém boxu myslíte vy? :)

Box hodnotím jednoznačně 10/10 Pane Hrbku, skvělá práce! Smekám...

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Icebook 2016 ... aneb, i na mě se usmálo štěstí :-)

Příspěvek od worlikk »

Co jsem viděl na burze, tak ten Hašan by ti klidně mohl zaplatit minimálně další dva boxy...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Taky bych nebyl rozhodně zklamanej, ten Hašan se určitě neztratí a i jinak jsi vytáhl pěkný kousky.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tak já bych řek že jsi chytil super box , dvě pětkový podpisovky , Royal Club a green paralel a ještě k tomu fragments of the cup Hašek - Sýkora , to je fakt hodně dobrý .
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Díky moc všem za reakce :) Spokojený určitě jsem. Jména se moc povedla. A Hašan na tak nízkém limitu je pecka. Docela mě překvapilo, za kolik se na burze prodával. Víc, než za jeho memo kartu. Pokud se o něj někdo přihlásí, budu rád :)
Uvažuju nad dalším hobby boxem nebo nějakýma retailama. Ta memo karta mě hodně láká... :)

Jinak dodávám ještě foto všech karet pohromadě
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jsem rád Vojto, že si měl slušný box!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

pavelbart píše:Jsem rád Vojto, že si měl slušný box!!
Děkuji pane Bartko za šťastnou ruku :) Věřím, že mini boxíky při další rozbalovačce (byť menší z fin. důvodů), vyberete ty správné :) Třeba ty s memorabilí nebo 1/1, objednáno mám :D

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“