Box 1. Nádherná dřevěná hokejka Michala Broše v bledě modré odstartovala další rozbalovačku. Další olympijský vítěz na podpisovce Franta Kučera je pěkná trefa. Jihlavksý fragment už mám druhý, ale z jiného ročníku. Jakub Štěpánek /5 taky potěšil. První boxík super.

Box 2. Na podpisovce /20 František Výborný, na memo další parádní dřevo Petra Čajánka. Musím říct, že ty dřevěné hokejky jsou skvělý a na kartě vypadají líp jak ty kompozitové. Pohár Kladna taky nebude k zahození, snad se podaří vyměnit za něco do sbírky. 7. box celkem a pořád ještě nic z Motoru...

Box 3. Memo karty miluju, Jan Fadrný v dresu Slavie se taky počítá

Box 4. Konečně!!! Jarda Pouzar na Gold Club auto, tak jsem se dočkal u 9. boxu! Jsem rád, že další green karta byla memo, Petr Bříza je perfektní na výměnu. Podpisovka Kochta /20. Mimochodem, opět sedm karet!

Box 5. Garantovaná 1/1 karta Jiří Kučera, no co si budeme povídat, mohlo to být lepší, ale Další Gold Club Auto Milan Nový to bohatě kompenzuje. Kyselu úplně nesnáším, tak snad někoho jeho podpis potěší víc

Spokojenost je velká, kromě memo karet /20 a podpisovky Pouzara je vše volné na výměnu za memo nebo Motor, případně k prodeji, nebojte se ozvat