3 x OFS ICEBOOK

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
vodry22
Veterán
Veterán

3 x OFS ICEBOOK

Příspěvek od vodry22 »

Tak jsem taky neodolal, první věc je, v diskusi omýlanej design karet. Ne všechny se mi taky líbily jako pár lidem ale naživo je to fakt pecka. Není karta co by se mi nelíbila, co by mi neudělala radost. Opravdu hodně povedenej exklusivní produkt. Krabičkou počínaje, balíčkama a samotnýma kartama konče.

Druhá věc je ta, že jsem chtěl vytáhnout nějakou memo kartu například Jiříka, Dzurilly, Konopáska, Tikala atd...některý breaky tady na fóru jsem si říkal jsou pecka, jiný mě moc neoslovily. No ale moje velký překvapení bylo, že ze tří boxů a jediný memo Broše jsem i tak nadšenej. Tohle se opravdu povedlo :clap:
tak jdeme na to

1. box

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obě podpisovky super, Šlégra si určitě nechám a jelikož ještě s boxama asi nekončím tak uvidim co pak provedu s insertama Royal Club. Checklist super, karta má určitý sdělení a to se mi líbí, celkem si ten subset dovedu představit komplet zaramovanej někde na zdi.

2.box

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tenhle box bych hodnotil stejně jako první, memo bych si teda dovedl představit lepší jméno do sbírky ale myslím, že Broš taky neurazí a hlavně ty kusy memo sou opravdu luxusní. Králík /5 pecka a zůstává u mě (Hokej, the best number one. Králík, ne? Hele, vy máte Jeminen, Peltonen, Hulmihoukolen...klasika) :D

3.box

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

tenhle box byl určitě nejpovedenější. Fragments jsem tajně doufal v domácí českobudějovickej ale nevadí nic, podpisovky luxusní jména :thumbup: Jsem spokojenej *thks*

Hodnocení produktu bych vyjádřil asi takhle. Za málo peněz hodně muziky ať člověk vytáhne cokoliv.

děkuji za pozornost *thks*

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“