Box 1. Hned jeden z taháků - garantovaná 1/1. Pro mě jedno z "nejslabších" jmen v nabytém checklistu - Milan Kajkl, ale třeba bude někdo jiného názoru, což bych byl rád

Box 2. Hodně potěšil Reichel za mlada, má parádní podpis. Rukavice Tona je super. Průcha taky pěkná karta.

Box 3. O panu Kepákovi v podstatě nic nevím, mrknu se, koho jsem vůbec vytáhl. Memo Lašáka - pěkný kus lapačky, fragments Jihlavy snad najde svého zájemce.

Box 4. Pro mě asi case hit memo /5 Lanýže. Auto karta Veselého se taky neztratí, pěkný podpis. A o fragment Brna bych strach neměl, třeba se i podaří výměna za budějovický plíšek...

Box 5. Další hit - auto /5 Šlégra, hodnotím asi nastejno s Lanýžem. Horčička memo asi horší z checklistu, ale memo karty mám rád. Patera na Royal Clubu bude asi dobrý výměnný artikl

Hodnocení karet:
Karty jsou perfektně vyrobené s krásným lakem, všechny jsou silnější, ani Gold cluby nebo Royal Club nejsou tenké. Škoda je kvality některých fotek, ale s tím se prostě nedá nic dělat, digitální fota z 60. let asi nenajdeme

Hodnocení casu:
Garantovaná 1/1 karta pro mě trochu zklamání, ale zase plnění bylo lepší než garantováno - měl jsem 7 green karet (garantováno 5), místo 3 memo jsem měl 4 (jedna právě green), navíc jsem měl i negarantovanou podpisovku Gold Clubu. Nějaký super hit se nekonal, ale plnění hodně kvalitní a více než férové. Bohužel pro mě, neměl jsem tam ani jednu jedinou kartu budějovického hráče (ani v dresu repre). Kromě memo karet /20, u kterých přemýšlím, jestli budu sbírat nebo ne, je vše volné. Případně napište PM. Určitě budu rád za výměnu za karty ČB, ideálně daná karta za kartu, ale podmínka to není.
Jinak solidní case pro Litvínov

Omluva za fota, scany klidně doplním...