Box má 36 balíčků po 15ti kartách. to máme bratru 540 karet. Jasně dost karet je 2x ... no někdy i vícekrát.
Kompletace se nezdařila. Chybí 3 karty

Dneska je to bez piva. Zmrskali jsme se den předtím, tak jsme raději rozbalili kulturně. Sice taky v hospodě, ale bez foťáku.
Řadovky. Vybral jsem naše jména, ať je to zajímavější.

Gólmani. V zadu za Whalers Sidorkiewitz

Zpět k čechům. Dost překvapil Hosták. To mu pak musím vrazit na podpis

V boxu není žádný insert, zato je série bohatá na spousty subsetů. Zde NHL COACH.

Zde další subset NHL OFFICIALS. Zde zaujme hlavně BILL McCREARY, který měl zajímavý metr, když nás pískal v Naganu.
Ožralej jsem nebyl, ale asi mám levé ruce na to focení a neumím zaostřit jak mám

Další subset, který vypadá moc hezky a řekl bych, že by se mohl zavádět častěji. Viděl jsem podobné loga jenom u nálepek. V dnešních produktech je milion hadrů a podpisů a hlavně plaťte, ale aby se někdo zabýval nápadem to ne. Jo a taky tady dodám, jak byla vytočená moje přítelkyně, když jedna z těch tří karet, které chyběly bylo logo NJDevils, které ona sbírá.

Jako předposlední překvápko sem tam vykoukla legendy HALL OF FAMER a CARRER POINT LEADERS.

A poslední 3 karty ze setu o počtu 705 karet. Hlavně poslední karta věnována puku

Na zadní straně karty zajímavosti a fakta o puku.

No a to je tak všechno přátelé z rozbalovačky boxu za pár korun o milionu kartách. Před dvěma lety jsem rozbaloval první sérii. Celkově z obou breaků chybí doplnit 9 karet. Snad se mi je podaří zkompletovat
Díky za pozornost.