ako prve dame kazdemu zname maskedy objavili sa tieto v balickoch

z podpisov sme nechceli trafit ziadnych CHL karov

v dalsom z balickov vykukol troska starsi panko ako a prcek sa potesil brankar v starej maske alias zly ujo podla neho

tak to by sme mali zatial ziadny chl kar tak paradicka ale kde tu kuk a jedna kraska vo verzii /10

a teraz podme na druhu stranu ta je paradna a je na nej Brendan Burke a Mike Smith

takze este nam tam nieco chyba jeden podpis tak ten sa nam podaril sice to neni vysnivany ROY ale urcite potesil lebo patri k podpisom oznacenych ako SP taaaaakze
.
.
.
.
.
.
.
nech sa paaaaaci je to
.
.
.
.
.
.
Grant Fuhr golman z meho mlaaaaadi kedy som fical na kartaaaaaaaach ako skoro vsetci tu

takze boxik naplneny ako ma byt podpisy vysli na paradu uplna spokojnost nadseny z rozbalovacky ale nebojte sa neni to este vsetko v krabicke nam ostal jeden balicek este tak ako pisem tak sme ho s prckom lupli a skoro sme odpadli je tu dalsia karta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
s limitom ????
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
one of one
.
.
.
.
.
.
.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9114
.
.
.
.
.
a predna strana karty :bravo

Takze ako inak otvaracku sme si naparadu uzili vsak sme mohli dopadnut aj horsie kedze dnesne boxy su loteria :bravo
a mala statistika dva boxy BTP po sebe rozdelena 5 balickami btp kde mimochodom zakrical roy som tu