Jinak zatím gratuluji majiteli Edmontonu

Gratuluji:-). Los k Vám byl až moc milosrdný:-)))). Po tom Hextallovi:-)).Tomas Vybiralik píše:právě jsem dosledoval všechny videa zakoupenou jsem měl Minnesotu a LA no ještě teď to rozdýchávámJinak všem gratuluji k získaným kouskům.
Tome blahopřeji k výsledku. LA tentokrát nejlepší tým v GB. Bylo to neskutečnéTomas Vybiralik píše:Já vím, osobně u té losovačky jsem ani nedoufal a popravdě to spíše přál Carolině, protože ta měla asi nejslabší obsazení karet, já jsem to zachránil tím Haxtelem, čili obrovské štěstí šance byla 25%, ikdyž s tím, že LA startovalo až ze 3. pozice tak jsem si myslel, že nemám šanci, když vetšinou randomizér bere ty týmy na okraji, ale zase jsem si štěstí vybral na půl roku dopředu. Hezký zbytek večera.
Dawe ty si měl Columbus?Dawe4 píše:Jelikož se v posledních dnech nezastavím, tak jsem si pustil jen rekapitulaci a moc se mi toho tedy asi neurodilo.Ale s ničím jiným jsem nepočítal. No, uvidíme co přijde domů.
![]()
Každopádně díky za GB a už se těším na další.
Ano, prosím.softbalistka píše:Dawe ty si měl Columbus?Dawe4 píše:Jelikož se v posledních dnech nezastavím, tak jsem si pustil jen rekapitulaci a moc se mi toho tedy asi neurodilo.Ale s ničím jiným jsem nepočítal. No, uvidíme co přijde domů.
![]()
Tak to blahopřeji ke pěkné kartě Rona Tugnuta s limitací /50. Sice v dresu Pens, ale patří Blue Jackets. Já u videí nejprve skákala radostí ale trvalo to asi jen 10 minut, než mě Pavel upozornilDawe4 píše:Ano, prosím.softbalistka píše:Dawe ty si měl Columbus?Dawe4 píše:Jelikož se v posledních dnech nezastavím, tak jsem si pustil jen rekapitulaci a moc se mi toho tedy asi neurodilo.Ale s ničím jiným jsem nepočítal. No, uvidíme co přijde domů.
![]()
Už teď je Detroit na další GB vyprodán . Je mi líto.Tomas Vybiralik píše:jo takže to abych objednával nejpozději tak 10 vteřin po zveřejnění týmů
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host