… začnu balíčky, které jsem dostal od kolegů v práci. Samozřejmě jsem si objednával sám a volba padla na 3x 97/98 Leaf a jeden kousek 98/99 BAP Playoff Series. Plus v objednávce byly dva bonusové balíčky – 98/99 Dynagon Ice a 96/97 Fleer Ultra (ale ty byly komplet slepený, takže nepoužitelný).
… to nejlepší z 97/98 Leaf a 98/99 Dynagon Ice – Coffey je Fractal Matrix Die Cuts Z-Axis – krásný stříbrný die-cut zrcátko

… v 98/99 BAP Playoff Series je garance jedné podpisovky – Daze je paralelní gold verze plus se zadařila i malá duha

A teď už samotný boxík 12-13 Rookie Anthology od Panini – vždycky jsem si přál některý z ročníků RA otevřít a vytáhnout si sám nějakou tu stick kartu, které opravdu můžu. No, a protože z 11/12 těch stick mám většinu a na shopu byla myslím příznivá cena ročníku 12/13, tak dárek od těch mých holek byl celkem jasný … a hned na úvod můžu říct, že nezklamal, i když tu stick jsem nevytáhl …
… jako první padl bonusový balíček prizm a už tady jsem si říkal, že to není špatný

1. balíček – a tady už byla spokojenost veliká a říkal jsem si, že i kdybych už nic dalšího nevytáhl, tak super

Crown Royal SILHOUTTE Pekka Rinne

Protože byl balíček trošku silnější, tak jsem dva podobné zařadil na konec, kdyby tam třeba náhodou chtělo být něco podobně PEKKNÉHO …
2. balíček

3. balíček – tady Hiller na Elite Inscriptions – parádní to hard sign plastovka

4. balíček – abych nevyšel ze cviku, tak jsy Eager – Titanium Game-Worn Gear – tady možná trošku slabší jméno, ale já jsem rád za každou memo, kterou si vytáhnu

5. balíček

6. balíček – tady nádhera Jonas Gustavsson – Crown Royal TOWERING DEFENDERS – párádní jsy, už mám doma Raska a myslím, že časem přibude i někdo další

7. a 8. balíček – někde prostě ty „běžné“ inserty musí být …

9. balíček – první z těch dvou odložených silnějších … vůbec nezklamal

… a znalci ví, že chybí ROOKIE TREASURES a opět v goalie stylu celého boxíku – Jake Allen

10. balíček – ten druhý silnější …

… takže pět garantovaných karet a když byl silnější, tak asi díky kartónku …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i kdyby tam byl celý bílý, tak vzhledem k výše vytaženému bych se vůbec nezlobil
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a taky že tam byl, ale ne bílý
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ale Crown Royal SILHOUTTE SIGNATURE – Jonathan Tews

A hodnocení na závěr – ještě teď tomu boxu nevěřím a to ho mám otevřený skoro týden

Děkuji za pozornost, nejmenovanému shopu za šťasnou ruku a pochopení, že opravdu vše si nechávám …