Nicméně, doufal jsem v nějakou pecku, protože tam jich je sakra hodně. Boxik jsem si nechal symbolicky po 1/4 proti USA, tušil jsem, že to dopadne zle, tak jsem si chtěl spravit náladu.
Nebyl vůbec špatný, třeba do GB by byl parádní. Doufal jsem v něco navíc, ale zklamaný nejsem. Garantováno 8 karet, měl jsem 11, i když dva z toho plíšky, ale i tak super.
Provedení, obal, mají Cupy lepší, takový honosnější. Cupy jsem otevíral několikrát, tak jsem chtěl vědět, jaký to je a necítil jsem u toho takový strach a vzrušení jako u CUpek. Buď jsem tak už otupělý těmi breaky, nebo nevím. Každopádně, produkt suprový. Karty v úžasným provedení, třeba ten Bourque, Toews, Shanny... prostě paráda. Po Cupech 14-15 pro mě osobně určitě nej high end produkt co kdy vyšel. I když se mi hrozně líbí i letošní BD a třeba staré OPC Premier, tam se nebát redemption, jdu do nich taky.
Obal:

Obsah:

škoda Matteau, být tam lepší jméno, boxik by to hodně zvedlo, Mrazík potěšil, stejně jako Gibson. Bourque a Toews naživo tak 10x hezčí než na fotce. Boxik jsem si koupil soukromě, takže na shop nic dávat zatím nebudu, kdyby někdo něco chtěl...