jmenuju se Ondra, pocházím z Přerova, ale přes rok už žiju v Jičíně. Ke sbírání jsem se vrátil někdy na začátku loňského roku cca po 15 letech. To jsem totiž zjistil, že vychází série OFS z Chance Ligy, tedy i Přerov. Tehdy jsem i poprvé zjistil, že existují i karty s podpisy nebo s kusem dresu, či jinou memorabilií. Tak jsem takto pořídil první přerovské řadovky, k tomu dvě přerovské karty Game Used série a tak to pomaličku začalo. K přerovským řadovkám časem přibyly limitky, podpisy, k GU přibyly další GU karty a tak jsem pomaličku začal dávat dohromady GU sérii. Ke sbírání jsem se ale v podstatě pořádně vrátil až letos. Stačilo otevřít pár starších balíčků z dětství a byl jsem v tom zas až po uši

Co vlastně tedy sbírám:
Chance Liga 18/19 Game Used
HC Zubr Přerov OFS Classic
České brankáře v NHL (rád bych měl jednou všechny české gólmany, ve všech dresech NHL, ve kterých kdy nastoupili, pokud mají karty)
Patrick Roy
Martin Brodeur
Curtis Joseph
John Vanbiesbrouck
Score 97/98 brankáři
90's a začátky 00's brankáře co mi padnou do oka
Brankáři české repre
Je pravda, že toho není úplně málo, ale beru to tak, že jsem v podstatě zase začal sbírat, tak uvidím časem, na co se budu nejvíce soustředit. Zatím mám především řadovky nebo inserty, sem tam nějaké jersey. Časem bych se chtěl věnovat více těmto "dražším" kartám.
Jinak hokej sleduju od roku 1997, fandím HC Zubr Přerov, v ELH mám oblíbené Ševce a v NHL zase přeju AVS.
Díky za pozornost a sbírání zdar!