Na základce jsme měnili karty každou přestávku. Pamatuju si, že jsem měl zažitý měřítko, který říkalo, že brankář se vždycky mění za 2 karty a Wayne Gretzky za 20 karet. V tu dobu jsem nehleděl na kvalitu a cenu karet, ale prostě čím víc kartiček, tím větší mačo

Sbíral jsem hlavně "tučňáky" a "žhavý céčka". Čas běžel dál a já se začal zajímat o NHL víc a víc. Měl jsem předplatné časopisu ProHockey, denně pařil NHL na PC a svět se točil jen kolem toho.
Pak mě strašně začala fascinovat historie NHL a já přešel na sbírání legend. "Černobíly" řadovky pro mě byly vším. Sbírka se postupně rozšiřovala o WG99, Patricka Roye a nároďák Kanady a ČR.
Kartičky pomalu ztrácely své fanoušky a tím opadl i můj zájem. Album jsem schoval, nostalgicky si ho prohlížel a cítil obrovskou hrdost. I když celková hodnota karet asi nebyla tak vysoká, bylo to moje dětství.
No a teď to zase přišlo. Jel jsem ke kámošovi, pokecali jsme, ukázal mi karty a jsem v tom zase

Takže jsem zase na startu a natěšenej, jako malej kluk. Chci začít sbírat memorabilia a podepsané karty legend NHL. Pořád mě fascinují a nenechávají spát.
Mým snem je vlastnit kartu s kouskem výstroje G. Véziny.
Mým cílem je nasbírat AUTO/Memo karty 100 nejlepších hráčů NHL, vyhlášených v roce 2017.
Držte mi palce!