benechek

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
benechek
Zkušený
Zkušený

benechek

Příspěvek od benechek »

Zdravim,
jmenuji se Tomas, je mi 29 a jsem ze Zlina. Karticky sbiram asi od svych 5ti let. Mam tedy doma pomerne velke mnozstvi karet, ale valna vetsina z detstvi je v teto dobe uz bohuzel temer bezcenna, a to diky spatnemu stavu karet. Osobni hodnota je ale velka :). Asi pet let zpet jsem sel kolem trafiky, ve ktere jsem si kupoval balicky jako maly spunt a neodolal jsem. Od te doby jsem si koupil par desitek balicku, nekolik malo boxu a asi 100 mych oblibencu. Temi jsou Ruda kridla z Detroitu a hlavne potom Sergi Fedorov. A rozhodl jsem se vratit se tak trochu do detskych let. Prave dnes, tesne pred registraci na forum, jsem poridil 2 cervene balicky a muj druhy box 00-99 Pacific Omega.

Do budoucna bych chtel venovat vetsinu financi do cennejsich karet prave Red Wings. Nepohrdnu ani ceskymi hokejisty ;).

To je tak asi k memu predstaveni vse :)
Detroit Red Wings - 2563 (15/05/2021)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shanim base karty Detroitu na doplneni setu, od sezony 90-91
16-17 a 17-18 Artifacts DET paralel
19-20 Stature, Ultimate Collection Detroit

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: benechek

Příspěvek od softbalistka »

Ahoj Tome
Vítám tě mezi námi blázny do těch malých kousků papíru :clap: :thumbup:
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

Tomas Vybiralik
Opora
Opora

Příspěvek od Tomas Vybiralik »

Vítej ogaro!!
Když čtu cos tady o sobě napsal, tak si říkám, jestli nejsi náhodou můj dvojník :D , protože se taky jmenuji Tomáš, taky jsem ze Zlína a aby toho nebylo málo, tak taky mám rád a sbírám Rudá křídla... *lgh* no nic ať se daří a sbírka se rozrůstá. Jinak mě napadá, že ohledně sbírky křídel, bysme si, když bude příležitost mohli vypomoct. Tak zdarec
Sbírám karty ELIASE PETTERSSONA - https://www.absolutecardcollector.cz/li ... 73e14c57d1

TRADELIST - https://tomason1111.rajce.idnes.cz/TRADELIST/

Stav: 185 karet k 19.2. 2022

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Jen víc lidí ze Zlína *drink* vítej
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“