emxy

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
emxy
Opora
Opora

emxy

Příspěvek od emxy »

Zdravím všechny sběratele hokejových karet.

Sám jsem se k tomuto koníčku vrátil před nějakými 3 měsíci asi po 15 letech, kdy předtím jsem karty sbíral tak od 8 do 20 let, začínal jsem klasicky jako většina lidí v ČR na scorkách a prosetkách 91-92.... Vzhledem k tomu, že karty jsem před 15 lety přenechal jiným, začínám od nuly...resp. zatím sbírám zejména hráče Boston Bruins, jelikož tomuto klubu fandím, nejvíc se pak zajímám o karty Davida Pastrňáka a rovněž Jaromíra Jágra za tento klub, jinak to zatím příliš vyhraněné nemám (Mrázek, Voráček, McDavid atd.), v současné chvíli mám necelá dvě alba karet...

Paralelně se mnou, a to byl tak trošku impuls, krom toho, že NHL trvale velmi podrobně sleduji, začal karty sbírat i můj 11tiletý syn, ten zatím sbírá hlavně San Jose Sharks, Nashville Predators a Dallas Stars. Karty jsme víceméně nakupovali dosud ty, co vyšly pro sezonu 2015-16, něco málo i starší (13-14 Prizm), vesměs kusové i balíčky přes hokej-karty, něco pak vždycky sháníme přes eBay...

Tak asi tolik k nějakému základnímu představení... Těším se na svou další zdejší aktivní účast...

paliza
Opora
Opora

Re: emxy

Příspěvek od paliza »

Zdravím "kolegu" bostoňáka. Ať se sbírka rozrůstá správným směrem.

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Řekl bych. Že Bruins jsou tady na fóru už v prevaze :thumbup:
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

No oproti Preds určitě my jsme tu tak 3 hádám. :D
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“