Ahoj všem, také se krátce představím. Jmenuji se Lukáš, jsem z Liberce a je mi 34 let. O hokej se zajímám již od mala a vždycky jsem chtěl hokej hrát, ale tohle přání se mi vyplnilo až v několika posledních letech. Hokejové karty jsem začal sbírat někdy kolem roku 1995 a vydrželo mi to až do roku 2001. Pak následoval poměrně dlouhá pauza a ke sbírání jsme se vrátil v roce 2009. Momentálně se snažím pokročit ve sbírce karet Scotta Stevense, jehož jsem byl velkým fandou. Jak k tomu došlo že zrovna Scott Stevens..... V podstatě uplně náhodou. V roce 1989 se hrálo MS ve Švédsku a já jsem sledoval zápas Švédsko - Kanada (přesně 21.4

). V jednom momentu došlo k tomu, že nešťasnou náhodou trefil Borje Salming bruslí tvář Scotta Stevense. Jako památku si tehdy odnesl 88 stehů. Tehdy vynechal jeden zápas se SSSR a poté nastoupil proti tehdy ještě Československu. Dál jsem se chtěl zajímat o jeho osud a tak jsem přišel na to, že se hraje za mořem jakási NHL

(tehdy moc informací nebylo) a pak už to šlo samo.... Teď se snažím jako vedlejší sbírku pro radost sbírat podpisovky hráčů New Jersey Devils.
Děkuji že existuje toto skvělé forum, které nás pomáhá sbližovat a navzájem nám umožňuje rozšiřovat svoje sbírky.
Lukáš