Asi jako kazdy správný mladý kluk sem sbiral karticky hokejistu.Na základní skole nás bylo plno a mě uchvátili hlavně brankáři !!! Měl sem jich spoustu.Ale postupem času se nějak ani nevím jak kartičky vytratili ze školních lavic a nahradili je kartičky Pokémonů.Každý chtěl mít najednou ty nejsilnější Pokémony a chtěl se měřit v karetní hře..a tímto způsobem sem přišel o veškerou svojí sbírku.Což mě teď mrzí,ale v té době kolem roku 2002 byly tyto karetní hry IN.Po dlouhé odmlce sem opet začal sbírat.Prvním impulsem byly články o hokejových kartách jako takových v casopisu Prohockey a když pak v jednom z čísel byla karticka Victory jako darek tak sem nevahal a obešel sem snad všechny stánky v Jihlavě abych tam našel Jakoukoliv kartičku s brankarem.A kupodivu sem našel i svuj vzor Henrika Lundqvista,který mě učaroval na Olympiádě v Turíně a měl sem jasno,že začnu znovu!a stalo se a doufam že mě to už nepusti.Dost se mi libi série BTP tak kdyby nekdo měl nějakokartu Lundqvista tak se můžete ozvat zas tolik jich nemám...
Tak co by mě potešilo-Jakékoli karty Henrika,memo karty BTP10-11,karty Švédskych brankaru-Gustavsson,Lehner,Markström
Díky za pozornost a tešim se