Tákže jmenuju se Jirka, je mi 22 let, jsem z jižní moravy, konkrétně z městečka Dubňany které leží asi 10km od Hodonína.
V roce 2008 jsem odmaturoval na gymplu v Hodoníně. Momentálně jsem bohužel bez práce a ve volném čase kromě sbírání karet pěstuju bonsaje, jezdím na motorce, hraju hry na PC (momentálně NHL09) a trávím čas se svou milovanou přítelkyní která mně kupodivu nepovažuje za idiota protože sbírám karty, naopak se vždy ráda podívá co pěkného mi přistálo v poště

Karty jsem sbíral už kdysi na základce (okolo roku 1996-97), ale to už je všechno dávno pryč. Bylo to takové to sbíráni že která karta je novější, čím víc se leskne a čím víc kanadských bodů má hráč na ní, tím je karta lepší

Stalo se to náhodou - začátkem listopadu jsem náhodou narazil na toto fórum, pročetl pár boxbrejků, podíval jsem se do pošty a zase jsem se pro to nadchnul. Ty možnosti co teď jsou, to je neuvěřitelný - spousta různých sérii, jersey, podpisovky, patche, karty s kouskem hokejky, puku, brankářské výstroje a tak dál... Oči mi jen přecházely když jsem to viděl co vše dnes existuje. To vůbec neexistovalo a nebo bylo totálně nedostupný když jsem kartičky sbíral jako kluk... Takže netrvalo dlouho a přišly balíčky na rozbalení, box od Supermana, samostatné karty, a teď čekám na svůj první "tovární" box (a těším se jako malý kluk

Sbírám jako hlavní sbírku gólmana Dallasu (předtím Atlanty) Kari Lehtonena, a jako okrajové sbírky (takzvaně jen když se něco naskytne a když někdo s kým měním nemá Lehtonena) Antera Niittymakiho. Cristobala Hueta a Ilyu Bryzgalova. Z toho jde vidět že jsem "ujetý" hlavně na brankáře

Pokud jste dočetli až sem a neumřeli nudou, tak vám gratuluji