jmenuji se Kuba bude mi 21 a jsem z Prahy. Studuji druhým rokem na VŠE fakultu financí a účetnictví. Někteří z vás už mě znají ze slovenského bratříčka a také z první burzy pořádané Tiem na Černém Mostě. Jsem sice zaregistrovaný prakticky od začátku fóra, ale nějak jsem si teď přes léto dával od karet pauzu. Jenže se začátkem NHL to na mě zas přišlo

Co se týká sběratelství je to se mnou složité. V první řadě jsem sběratelem autogramů, a to převážně fotbalových, dále hokejových a olympijských medailistů. Hokejové karty mám jako takový "vedlejšák" takže zájem o ně se u mě pohybuje po určité sinusoidě

Sbírám karty golmanů od sezony 1990 (Každý golman v každém klubu, co nastoupil), veškeré karty hokejové Slavie a jako takové okrajové sbírky Jonathana Toewse, Patricka Kanea a vůbec celé Hawks. Velký zájem mám také samozřejmě o podpisové karty.
K dispozici mám doma více než 15 000 karet a většinu bych nějraději poslal dál:-D Takže budu nakloněn jakékoli výměně.
Je toho ještě spousty, co bych o sobě mohl šířit, ale myslím, že to utnu, abych vás déle nenudil

Doufám, že se tu budeme hezky kamarádit a já se sem budu rád vracet...