Jmenuj ise Honza, jsem z Brna a je mi 38 roků. Příběhy většiny sběratelů jsou obdobné a také já jsem sbíral karty v mládí - získala si mě serie ProSet 91-92 a pak přišla delší pauza. Ke sbírání jsem se vrátil až před rokem a to proto, že Ofsky objevili moji dva kluci Jakub a Honzík (9 a 6 roků) a začli žadonit další a další balíčky.
Tak jsem postupně oprášil staré albumy a s využitím webu začal zjišťovat netušené možnosti e-baye, fora, burzy, různorodé serie atd. Následně mě karty celkem pohltily, takže nyní sbíráme celá rodina. Jenom naše mamka si o nás asi myslí svoje (a to ještě ani moc netuší, co ten koníček stojí

Kluci sbírají sety-začali Ofskama, ale to je málo, takže už i Viktorky, ale to je taky málo takže už i UD S1 a S2, ale to je taky málo, takže už i Stickery, pořád málo, takže už mají oba i své favority, jeden - Toewse a Kaneho a druhý brášky Sediny. Hrozím se co bude následovat

No a já si zatím vybírám z každé serie nějaký zajímavý subset (jeden i více) a sbírám tyto (např. Netminders z různých sérií, Snow globe, Banner Season, Sudden Death, Deep in the Crease, Ultimate Draft, Les gardiens, team leaders, Trophy winners, Masked Marvels, Collision Course, SPX rookie Materials ......)
Jinak mě zatím baví objevovat a porovnávat všechyn možné serie, takže kupuji různé vzorky balíčků z různých sérií a hledám kartu 1/1 (zatím mám "pouze" jednu 1/5 - ale zato Artifact Legend auto black-Potven), která to vše zaplatí a já ji pak budu moci dát do Best of breaku.
Pokud jde o NHL tak jsem fanouškem hlavně Chicaga, i když si mě čím dál víc získávají také Kačeři.
Přeji všem sběratelům hodně zdraví a sběratelských úspěchů.
Honza