GoFlyersGo

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
GoFlyersGo
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

GoFlyersGo

Příspěvek od GoFlyersGo »

OK, tak kde začať. Začnem asi tým, že sa predstavím, aj keď ma asi všetci poznajú a musím povedať, že veľa ľudí má so mnou aj negatívne skúsenosti z dávnej či menej dávnej minulosti. Takže volám sa Gajdoš Michal a v minulosti som bol veľmi známy na inom fóre tohoto druhu ako neplatič, to znamená objednal som karty a tie som nezaplatil, väčšinou to bolo z dôvodu, že som na ne proste nemal, ale nedokázal som si to priznať a nie to povedať to inému, proste kápnout božskou, preto som si radšej vymýšľal kadejaké výhovorky a tým som iba sám sebe uškodil, toto je však minulosť. Ku kartám sa vraciam po viac ako roku, ale chcem na to ísť úplne inak. Keďže mám konečne po 3 rokoch stabilnú a aj veľmi dobre platenú prácu, som konečne sám so sebou spokojný a chcem začať úplne odznova. Keďže som naozaj v minulosti urobil mnoho zla, chcem všetkým a hlavne sebe dokázať, že nie som až taký zlý, hlavne preto, že zbieranie kariet je ako droga, proste už bez tohoto koníčka neviem žiť. :-)
Takže zbieram všetky karty Philadelphia Flyers a som rád, že tu môžem s Vami byť, ak tento názor nezdieľate, kľudne dajte vedieť pavlovi a ja nebudem mať nič proti tomu, že mi bude vymazané konto ( udelený doživotný ban ) na to som už zvyknutý. *thks*
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
Obrázek
R.I.P. Pavol #38

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od tom_182 »

GoFlyersGo píše:OK, tak kde začať. Začnem asi tým, že sa predstavím, aj keď ma asi všetci poznajú a musím povedať, že veľa ľudí má so mnou aj negatívne skúsenosti z dávnej či menej dávnej minulosti. Takže volám sa Gajdoš Michal a v minulosti som bol veľmi známy na inom fóre tohoto druhu ako neplatič, to znamená objednal som karty a tie som nezaplatil, väčšinou to bolo z dôvodu, že som na ne proste nemal, ale nedokázal som si to priznať a nie to povedať to inému, proste kápnout božskou, preto som si radšej vymýšľal kadejaké výhovorky a tým som iba sám sebe uškodil, toto je však minulosť. Ku kartám sa vraciam po viac ako roku, ale chcem na to ísť úplne inak. Keďže mám konečne po 3 rokoch stabilnú a aj veľmi dobre platenú prácu, som konečne sám so sebou spokojný a chcem začať úplne odznova. Keďže som naozaj v minulosti urobil mnoho zla, chcem všetkým a hlavne sebe dokázať, že nie som až taký zlý, hlavne preto, že zbieranie kariet je ako droga, proste už bez tohoto koníčka neviem žiť. :-)
Takže zbieram všetky karty Philadelphia Flyers a som rád, že tu môžem s Vami byť, ak tento názor nezdieľate, kľudne dajte vedieť pavlovi a ja nebudem mať nič proti tomu, že mi bude vymazané konto ( udelený doživotný ban ) na to som už zvyknutý. *thks*
mal sehen, ci sa nekonecne nenapravitelny chlap konecne poucil :? dufam, ze ano, ale pri tebe Miso nikto nevie, aky budes, chvilu sekas dobrotu a potom si ...
mas co chlape na svojom IMAGE napravat, tak do toho!

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

GoFlyersGo píše:OK, tak kde začať. Začnem asi tým, že sa predstavím, aj keď ma asi všetci poznajú a musím povedať, že veľa ľudí má so mnou aj negatívne skúsenosti z dávnej či menej dávnej minulosti. Takže volám sa Gajdoš Michal a v minulosti som bol veľmi známy na inom fóre tohoto druhu ako neplatič, to znamená objednal som karty a tie som nezaplatil, väčšinou to bolo z dôvodu, že som na ne proste nemal, ale nedokázal som si to priznať a nie to povedať to inému, proste kápnout božskou, preto som si radšej vymýšľal kadejaké výhovorky a tým som iba sám sebe uškodil, toto je však minulosť. Ku kartám sa vraciam po viac ako roku, ale chcem na to ísť úplne inak. Keďže mám konečne po 3 rokoch stabilnú a aj veľmi dobre platenú prácu, som konečne sám so sebou spokojný a chcem začať úplne odznova. Keďže som naozaj v minulosti urobil mnoho zla, chcem všetkým a hlavne sebe dokázať, že nie som až taký zlý, hlavne preto, že zbieranie kariet je ako droga, proste už bez tohoto koníčka neviem žiť. :-)
Ač to dělám opravdu velice nerad, musím z pozice administrátora "okomentovat" člena GoFlyersGo.
Tohoto člena znám ze slovenského fora a podobných jeho emailů jsem tam již četl dost.
Úlohou nás, adminů, je to, aby forum běželo co nejlepším, bezproblémovým způsobem. A proto Vás musím veřejně varovat před tímto členem, dokud se z transakcí nepřesvědčíte, zda je vše ok. Pokud mi paměť dobře slouží, na sk foru dostal nějaké varování a stejně si to tam po čase podělal.
Já osobně jej nepovažuji za fér člověka. I díky osobní zkušenosti. Nevyzvedl si od nás objednané karty ze shopu a měl jsem s ním i co dočinění ještě jako pouhý sběratel na zmíněném foru.
Věřím, že každý sběratel (člověk) si zaslouží druhou šanci a je v pořádku, když ji dostane. Ale tento člověk ji už dostal a nedopadlo to. Nejsme ale soudci, a přijde mi hloupé vůči Vám ostatním, mu udělit trvalý BAN na základě jeho problémů jinde, nicméně bych rád všechny poprosil, abyste při jakémkoliv problému s tímto členem kontaktovali rovnou mě.
Pokud je aspoň kousek pravdy na tom, co tam Michale píšeš, pak tu klidně zůstaň. Ale respektuj 100% pravidla našeho fora.
Omlouvám se všem za nepříjemnou reakci.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

GoFlyersGo
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GoFlyersGo »

žiadne problémy nebudú a naozaj toto fórum beriem ako možnosť začať odznova a ďakujem ti Pavle za rozhodnutie, vážim si to.
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
Obrázek
R.I.P. Pavol #38

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“