Takže...
- Jmenuji se Petr, narodil jsem se v roce 1986 a od čtyř let se věnuji ledním hokeji, do roku 2009 jako aktivní hráč, od roku 2010 jako trenér v oddílu HC Energie Karlovy Vary. Krom treneřiny je mým hlavním zaměstnáním učitelování na jedné z karlovarských základních škol. Má aprobace: český jazyk + literatura a dějepis pro SŠ, učím ale také tělocvik, neb jsem krom VŠ vystudoval také sportovní gymnázium a z "těláku" mám alespoň maturitu.
- Coby aktivní hráč jsem prošel druholigovými kluby HC Baník Sokolov, HC Stadion Teplice, HC Roudnice nad Labem a HC Litoměřice.
- Od dětství byl mým velkým vzorem právě hráč s číslem 99 na zádech, v devadesátých letech, kdy nastal v naší republice kartičkový boom, jsem se rozhodl, že budu sbírat právě "The Great One". Ke sbírání jsem se po zhruba desetileté přestávce vrátil v roce 2010 už coby dospělý.
- Krom THE GREAT ONE jsem se v dětství věnoval také sběru Pavla Bureho, ale k kdybych se vrátil ještě k tomuhle, tak by mi přítelkyně asi definitivně sbalila igelitky a dala "spánembohem". Občas si udělám radost sesbíráním nějakého setíku, v současnosti mě doslova nadchla serie UD Masterpieces, kde mi ke zkompletování chybí cca 5 karet.
- Mezi mé ostatní zájmy patří sport, historie, umění, četba a psaní (ke studiu VŠ jsem si 4 roky přivydělával jako novinář) a momentálně se rozmýšlím, zdali se vrhnu na časově velmi náročný, ale nesmírně zajímavý (a troufám si říci, že i záslužný) projekt, kterým je sepsání knihy o československé sportovní legendě Božovi Modrém!
HOWGH!