necak

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

necak

Příspěvek od necak »

Hm, tak to jsem typickej já! Toto bezvadné forum využívám už od jeho začátku, ale že bych se taky představil, to mě ani nenapadlo, respektive jsem si ani nevšiml, že tu ta možnost je! *bang*

Takže...

- Jmenuji se Petr, narodil jsem se v roce 1986 a od čtyř let se věnuji ledním hokeji, do roku 2009 jako aktivní hráč, od roku 2010 jako trenér v oddílu HC Energie Karlovy Vary. Krom treneřiny je mým hlavním zaměstnáním učitelování na jedné z karlovarských základních škol. Má aprobace: český jazyk + literatura a dějepis pro SŠ, učím ale také tělocvik, neb jsem krom VŠ vystudoval také sportovní gymnázium a z "těláku" mám alespoň maturitu.

- Coby aktivní hráč jsem prošel druholigovými kluby HC Baník Sokolov, HC Stadion Teplice, HC Roudnice nad Labem a HC Litoměřice.

- Od dětství byl mým velkým vzorem právě hráč s číslem 99 na zádech, v devadesátých letech, kdy nastal v naší republice kartičkový boom, jsem se rozhodl, že budu sbírat právě "The Great One". Ke sbírání jsem se po zhruba desetileté přestávce vrátil v roce 2010 už coby dospělý.

- Krom THE GREAT ONE jsem se v dětství věnoval také sběru Pavla Bureho, ale k kdybych se vrátil ještě k tomuhle, tak by mi přítelkyně asi definitivně sbalila igelitky a dala "spánembohem". Občas si udělám radost sesbíráním nějakého setíku, v současnosti mě doslova nadchla serie UD Masterpieces, kde mi ke zkompletování chybí cca 5 karet.

- Mezi mé ostatní zájmy patří sport, historie, umění, četba a psaní (ke studiu VŠ jsem si 4 roky přivydělával jako novinář) a momentálně se rozmýšlím, zdali se vrhnu na časově velmi náročný, ale nesmírně zajímavý (a troufám si říci, že i záslužný) projekt, kterým je sepsání knihy o československé sportovní legendě Božovi Modrém!

HOWGH! *thks*
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od SugarRay »

necáku tak to by si udělal mnoha lidem velkou radost , myslim s tou knihou o B.Modrém ale bylo by to strašně těžký když se jedná o hráče kterej už nežije , takhle já jsem četl knihu od D.Lukšů - Vladimír Zábrodský" Skutečný příběh hokejové legendy " pujčil jsem si ji v knihovně a přečetl jsem ji jednim dechem , naprosto perfektní kniha která mě zaujala absolutnim způsobem a jsem z ní nadšenej , jedná se o to že Vovka na tý knize spolupracoval a je to znát je to taková výpověď dá se říct , spousta jeho vzpomínek , zážitků , názorů a zajímavejch detailů a příběhů přímo z první ruky nesmírně zajímavý , tady si to nedovedu představit , z čeho by si čerpal veškerý informace atd. Ale každopádně ti fandim a takovou knihu bych is určitě rád přečet .
ps : ta kniha o Vovkovi ta musí skončit v mojí knihovně , to můžu doporučit každýmu stojí to za koupi a cena je myslim okolo 300,- kč .
Obrázek

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od necak »

SugarRay píše:necáku tak to by si udělal mnoha lidem velkou radost , myslim s tou knihou o B.Modrém ale bylo by to strašně těžký když se jedná o hráče kterej už nežije , takhle já jsem četl knihu od D.Lukšů - Vladimír Zábrodský" Skutečný příběh hokejové legendy " pujčil jsem si ji v knihovně a přečetl jsem ji jednim dechem , naprosto perfektní kniha která mě zaujala absolutnim způsobem a jsem z ní nadšenej , jedná se o to že Vovka na tý knize spolupracoval a je to znát je to taková výpověď dá se říct , spousta jeho vzpomínek , zážitků , názorů a zajímavejch detailů a příběhů přímo z první ruky nesmírně zajímavý , tady si to nedovedu představit , z čeho by si čerpal veškerý informace atd. Ale každopádně ti fandim a takovou knihu bych is určitě rád přečet .
ps : ta kniha o Vovkovi ta musí skončit v mojí knihovně , to můžu doporučit každýmu stojí to za koupi a cena je myslim okolo 300,- kč .

Díky za podporu! Situaci ohledně Bóži mám celkem zmapovanou, v archivech se o něm dá najít spousta materiálu, to samé v matrikách apod. Žijí také dvě jeho dcery a mnozí další pamětnící (kamarádi) a byly o něm sepsány i některé menší dílčí práce. Podobnou "knihu" jsem již napsal, jen se jednalo o diplomovou práci, ale byla také o člověku, který již nežije... I tak jsem měl ale rozsah na nějakých 150 stran, což je celkem slušné. Ale říkám - navrhl mi to jeden doktor z mé bývalé fakulty a momentálně není moc času, každopádně mě to VELMI láká, tak uvidíme, jak to dopadne!

Jinak, kniha o Vovkovi je velmi zajímavá, také jsem ji četl, ale mnohem mnohem zajímavější je tato knížka: http://www.levneknihy.cz/hrac-ktery-pre ... k/d-86716/ . Pokud máš někde poblíž Levné knihy, je to za ty "peníze" rozhodně vynikající počtení! *h-s* *drink*
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“