Black_End

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Black_End
Zkušený
Zkušený

Black_End

Příspěvek od Black_End »

Ahojte vsetci :)

Volám sa Martin, žijem v Nitre a pracujem na univerzite (1. nie ako učiteľ :D, 2. školstvo = malý plat :( ). Ku zbieraniu kariet som sa vrátil pred necelým rokom, po dlhých 14 rokoch. Bol som veľmi rád keď som vtedy objavil jedno slovenské fórum kde bolo veľa ďalších zberateľov. Videl som, že stále tu toto hobby žije :) Teraz by som sa rád pridružil aj k tomuto susednému fóru.

V zbieraní som zostal verný 12-tim hráčom, ktorých som zbieral už pred rokmi. Ale návrat k tomuto hobby mi riadne pootvoril oči. Keď som predtým končil s kartami, tak sa vtedy prvýkrát objavila séria kariet kde bol kúsok dresu. A teraz ich zrazu vidím všade, rovnako tak samé podpisovky a milión druhov paraleliek. Navyše hráči, ktorých zbieram sú samé hviezdy. Za tú dobu čo som karty nezbieral, veľa z nich ukončilo kariéru... väčšina z nich je už aj v Hall Of Fame. Ukázalo sa, že zbieram jedných z najdrahších hráčov, čo ma prinútilo túto zbierku trocha pretriediť. Rozdelil som si ju na hlavnú zbierku, ku ktorej som pridal aj Jozefa Stumpela, a na vedľajšiu zbierku. Hráči z hlavnej zbierky sú pre mňa prvoradí, sú to hráči, z ktorých karty budem platiť. Hráčov vo vedľajšej zbierke zháňať jedine výmenou za iné karty. Hráčov, ktorých zbieram môžete vidieť v mojom podpise :)

Pevne verím, že aj vďaka tomuto fóru sa mi podarí rozšíriť si moju zbierku *h-s*
ZBIERAM:
WAYNE GRETZKY: 1125 - PATRICK ROY: 952 - JOE SAKIC: 1462 - MARTIN BRODEUR: 616
MARIO LEMIEUX: 383 - PETER BONDRA: 258 - JOZEF STUMPEL: 79

standish
Veterán
Veterán

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od standish »

Vítej Martine, doufám, že si konečně uděláš čas a pochlubíš se některou svou sbírkou, obzvlášť ten Sakic by mě zajímal :-)

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“