Ahoj všem,
sbírat hokejové karty jsem začal v roce 95, kdy hokejové karty sbíral snad každý příznivec hokeje v mém věku. Vzpomínam rád na časy, kdy jsme chodili s albumem pod paží a měnili vzájemně hokejisty. Někdo sbíral určitý tým, jiný sadu všech karet v sérii a mě osobně se nejvíce libilo sbírat jednotlivého hráče.
Otazkou bylo, jakého hráče zvolit..? Jednoho dne se mi podařilo výměnou získat pěknou kartu Teemu Selanneho a najednou bylo jasné, kterého hráče sbírat. Dále jsem sbíral ještě jeho partáka z útoku Paula Kariyu (cca 40 ks) a brankáře Patrika Roye (cca 90 ks), ty klidně vyměním, pokud by měl někdo zájem.
Ke sbírání karet jsem se vrátil až v roce 2012, asi po 12 letech, kdy jsem si objednal k Vánocům pár balíčků. A nečekal jsem, že mě sbírání zase tak chytne.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem, co se přičinili k vytvoření této sběratelské komunity a dali tak sbíraní karet úplně nový rozměr.
smejk
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.