Bustehrad

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Bustehrad
Nováček
Nováček

Bustehrad

Příspěvek od Bustehrad »

Ahoj, Jsem nováček ve sbírání karet,ale o Hokej a věci kolem hokeje se zajímám asi 20let (od roku 1994) . I když karty přiznám jsem prvně měl někdy kolem roku 1994,za sběratele karet se zatím nepovažuji. Sbírám Hokejové fotky,podpisy,dresy... a pro mě sportovní zajímavosti.
Asi psát,že mám rád sport je jasné ,tak tedy trošku z jiného koutku... mám rád historii a rád si připomínám co již není.
Tedy staré Legendy Hokeje,mistry světa, týmy jako Vsetín,nebo dříve Poldi Kladno když vyhrávalo s Milanem Novým,Novákem atd.
Sbírám většinou podepsané sety karet, něco málo mě schází do setu APS 1995-96 atd.
Přeji všem hezký nový rok 2014.
Honza

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od kidder »

Zdravim Davide, jeste jsi mel napsat ze se jmenujes David a myslel bych si ze se nam Rath dal na karty :) Inu u me je Bustehrad - Rath :) Ted dostane odskodneni a pojede vesele dal :D
Jinak te tu vitam a rad bych vedel jestli sbiras jen extraligu nebo i NHL atd...

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

kidder píše:Zdravim Davide, jeste jsi mel napsat ze se jmenujes David a myslel bych si ze se nam Rath dal na karty :) Inu u me je Bustehrad - Rath :) Ted dostane odskodneni a pojede vesele dal :D
Jinak te tu vitam a rad bych vedel jestli sbiras jen extraligu nebo i NHL atd...
Prosím extraligu! Extraligu!!!!! *rfl*
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

A ted koukam ze pisu a pak premyslim... Melo tam byt Zdravim Honzo... :D Omluva :)

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“