deiv14

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
deiv14
Legenda
Legenda

deiv14

Příspěvek od deiv14 »

Zdravím všechny nadšence na tomto fóru. Jsem tu úplně nový a se sbíráním kartiček jsem prakticky ještě nezačal, takže mám co dohánět. Jmenuju se David, je mi (ještě chvíli) 24 let a jsem ze Šternberka, což je malé město kousek od Olomouce.

Ta věta, že se sbíráním jsem ještě nezačal je poněkud zavádějící. Jako většina z váš tady na fóru jsem sbíral kdysi na základce. Všichni víme jak to tenkrát probíhalo, podle toho co jsem tady četl mě potkal stejný osud jako většinu z vás. Z původní "sbírky" už nemám ani kartičku. Vzhledem k tomu, že k hokeji jako takovému nemám skoro žádný vztah, trvalo mi velmi dlouho než jsem se ke kartičkám odhodlal vrátit. Ne že bych hokej neměl rád, ale na prvním místě je u mě jednoznačně fotbal, který i aktivně hraju na amatérské úrovni. Přesto ve mně zůstaly velmi silné zážitky z dětského sbírání a během posledních pár let jsem několikrát uvažoval, že bych se k tomu mohl vrátit. Co mě odrazovalo asi nejvíc je fakt, že z mých kamarádů (až na jednu čestnou výjimku) nikdo kartičky nesbírá a takové to kamarádské hecování, předhánění a hlavně vyměňování mě na kartičkách bavilo vždycky nejvíc. Nakonec jsem však našel ten správný impulz, který mě nakopl k takovému malému soukromému comebacku a bylo to prosté shlédnutí zápasu NHL koncem minulého roku. V tu chvíli se v mém nitru daly věci do pohybu a já začal prohledávat internet. Nejprve jsem narazil na výborný web hokej-karty.cz, který mě posléze přivedl i sem a od té chvíle mám jasno. Momentálně čekám na první vlaštovky v podobě 4 balíčků objednaných ze zmíněného webu.

Hlavně mě ale čeká zásadní rozhodnutí: Co vlastně budu sbírat? Abych pravdu řekl, tak v tom zatím nemám zcela jasno. Nemám žádný oblíbený tým a co se týče současných hráčů, tak mám také hodně omezený "přehled", což ale jistě brzo napravím. Ze začátku tedy budu prozkoumávat různé série kartiček a zřejmě se pustím do některých starších sérií, čistě z nostalgie. Hlavní sbírky bych ale rád věnoval vybraným hráčům. Jednu bych rád některému z mých oblíbenců, kteří se po kanadsko-amerických kluzištích proháněli už v době kdy jsem kdysi sbíral, ty další (možná 2 nebo 3) dalším hráčům ze současné scény. Přemýšlím nad jmény jako Bure, Selanne, Kariya, Fedorov a další, kteří mě zrovna nenapadají. Dost možná se pustím do Osgooda, což býval můj oblíbený brankář, ale jak říkám, zatím vstřebávám dojmy a v tomhle nemám vůbec jasno.

Závěrem bych chtěl říct, že bych rád časem zapadl do této skvělé komunity a věřím, že mě u vás čeká spousta skvělých sběratelských zážitků.

PS.: Všiml jsem si, že je zde i pár sběratelů z Olomouce, tak bych se rád zeptal jestli se někde ve městě dají koupit slušné balíčky kartiček z NHL? U nás ve Štbk bych asi hledal marně a rád bych měl i nějakou alternativu k online nákupům. Předem díky za odpověď. Deiv.
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

mapko
Legenda
Legenda

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od mapko »

Ahoj Deive ..
ani s jednym z hracov co si vymenoval neurobis chybu! drzim palce k spravnemu rozhodnutiu

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Tak by mělo vypadat představení, vítám tě tu Deive.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Ano presne tak. Takove predstaveni se mi taky libi :)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

Ahoj, v Olomouci je to bida, kartičky jedině v trafikách

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“