Čau sběratelská sebranko,
Jmenuju se Jirka, bydlím v Praze a ke sbírání karet jsem se dostal asi jako většina z vás na tom nadějnym začátku 90. let. Začal jsem tuším pozoruhodnou sérií k juniorskému mistrovství 1992, jakýmsi teploměrem, který strčila firma Upper Deck do zadku československým sběratelům a snažila se jim přiblížit krásy hokeje větami: „Jako obránce, který úlisně vytváří souhru mužstva…“ „Spolu se svým blížencem bratrem je jedním z nejžádoucnějších mladých hokejových talentů…“ „ „Vykonával zemanskou službu zaznamenáním průměru 3,65 střelených branek za jedno ze šesti utkání…“ „Byl jednou ze vzpruh útoků v dosažení třetího pořadí finiše…“ „Jeho osamělá přihrávka byla zahrána při nerozhodném výsledku 2:2 švédské skupiny, nositelky stříbrné medaile…“ Dále to byly Pro set 91-92, zejména druhá série, ze které jsem získal solidní přehled o nejrůznějších bitkařích a lůzrech. Následovaly tuším červené Scorky 91-92 a Parkhurst 91-92. Silně jsem prožíval ještě první extraligový karty APS 94-95 a 95-96 a z kanadských sérií se mi líbily Score 94-95 a Parkhurst 94-95. Pak se ze mě stal kavárenskej filosof a povaleč a ke kartičkám s obrázkama hokejistů jsem se dvakrát nehlásil a pak na ně snad i docela zapomněl…Pauza asi 15 let…Úklid na půdě a znáte to…Tak jsem začal brouzdat po netu a díval se, v jakým stavu je tohle hobby a překvapeně zjistil, že je mi sice o 15, 20 let víc, ale pro kartičkové firmy jsem stále cílovou skupinou. Jen se očekává, že budu utrácet daleko víc a za odměnu dostanu karty s kusem nějakýho hadru, trenýrek nebo izolačky nebo čísílkem vyraženým v koutě. No nenechal jsem se odradit a začal jsem zase sbírat tak nějak po svým a pankáčsky a víceméně všechno možný, hlavně řadovky s pěknejma fotkama. Z lepších karet se mi líbí leda hard signed podpisovky, ale jako chudej umělec se jima zas tak netrápim. Spíš mi sedí styl tohohle týpka http://highonhockey.blogspot.cz/. Sbírám skoro všechno a skoro všechno si nechávám. Oblíbenější týmy: Canucks, Bruins, Blues, Lightning, Nordiques, Cheza Litvínov. Oblíbenější hráči: Reichel, Ručinský a další chezáci, Krejčí, Sakic, Kariya, St.Louis, Lecavalier, Bergeron, Mogilnyj, Fjodorov, Bure, Dacjuk, Näslund, Sedinové, Selänne, Granlund…Ale mám rád i různý kuriozity a zapomenutý nešťastníky.
Lloyd
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání
Za tu dobu, co tu jsem (pravda krátkou), je to nejvtipnější představení 

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání
Popravdě mi k tomu proslovu uplně sedí ten snoopy v avataru. Tak trošku filozof a pankáč se sklony k sarkazmu i povalečství:)) nic z toho ale neni prekaskou ve sbirani v jakykoli forme a ani tady na foru ti za to perzekuce nehrozi. Jak jsem uz stihnul zjistit je to tady vazne sebranka ruznoroda, a proto bud vitan:) btw. Napadlo me co by se tady vsechno objevilo za postavy, kdyby se mel kazdej charakterizovat animakem 

moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767