Ahoj,
jmenuju se Petr Tomšů. Pocházím z Havířova, přes deset let však žiju v Praze.
Od té doby, co mě děda vzal v šesti letech poprvé na hokej, se moje záliby točí
převážně kolem hokejové tématiky. Hráli jsme s kamarády hokejbal, florbal,
šprtec, Chemoplast později Stiga táhlový hokej. Hodiny času jsem trávil simulacema
hokejových zápasů extraligy, pak NHL pomocí domina, kostky. Do těchto simulací
jsem postupně zapojil i hokejové karty, týmy proti sobě vyskládané na stole, každý
hráč různé atributy a hokejová bitva mohla začít. Později jsem tyto bitvy přenesl do
jedniček a nul, tedy na počítač. Později jsem začal provozovat web http://www.NhlPlay.com,
který přehrává highlighty zápasů aniž by znal člověk výsledek předem a ještě později
jsem k tomu přidal hru, jejíž podstatou je nakupování hráčů NHL a přidělování bodů
na základě reálných výsledků NHL zápasů (http://www.NhlPlay.com/scout).
Kartičky jsem začal sbírat v devadesátých letech, 1991-92 UD Czech Edition Hockey box,
1991-92, 1992-93 Pro Set, 1993-94 The Leaf, Score, Parkhurst, Topps. To byly časy.
Nejvíce se mi libí kartičky s fotkou momentky ze zápasu, jednoducha grafika, musí být logo
klubu, na druhé straně idealně všechny sezóny hráče. Miluju na NHL vše i detaily, statistiky,
i proto chci sbírat kompletní řadovky, včetně dělníku ledu, na speciální karty si zatím zvykám.
Vrátil jsem se ke sbírání nedávno nákupem na http://www.hokej-karty.cz, volba padla na
2013-14 Score Jumbo Hockey Hobby Box, která splňuje mé požadavky na kvalitní řadovky
a potěší i speciální karty. Jinak 25 let fandím Chicagu, takže se zaměřuju i na Blackhawks.
To snad zatím stačí. Ať se všem daří.
tomsik
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání
Tomuto říkám dobré a výživné představení.
Vítám tě u nás na fóru ať se ti tady líbí
Vítám tě u nás na fóru ať se ti tady líbí

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Re: Úvod a přivítání
Spřízněná duše! To ti odpustím i to Šikágotomsik píše: Nejvíce se mi libí kartičky s fotkou momentky ze zápasu, jednoducha grafika, musí být logo
klubu, na druhé straně idealně všechny sezóny hráče. Miluju na NHL vše i detaily, statistiky,
i proto chci sbírat kompletní řadovky, včetně dělníku ledu, na speciální karty si zatím zvykám.